O NAMA

Hercegovinapromo.com - Trebinje, vijesti, desavanja, reportaže, kolumne
 

Portal Hercegovina Promo i Padrino radio dio su HP media group d.o.o. Trebinje

JIB: 4404010160004, PIB: 404010160004

Adresa: Knez Mihailova bb, 89101 Trebinje

Telefon: +387 59 241 025

e-mail: [email protected] ; [email protected]

Urednik portala: Ivana Kardum (e-mail: [email protected])

Direktor: Bojan Sulaver (e-mail: [email protected])

*****

Internet adresa na kojoj ste trenutno nastala je septembra 2012. godine kao plod akademskog rada, na temu proučavanja kulturno-istorijskih znamenitosti regije Istočna Hercegovina.

Daljim razvojem, od novembra 2013. godine Hercegovina Promo prvo postaje sedmični, a potom i dnevno-informativni portal Hercegovine, sa svakodnevnim osvrtom i na najznačajnija dešavanja u regiji i svijetu, a kasnijim inovacijama i predanim radom postali smo jedan od najuglednijih internet medija u matičnoj regiji.

Od marta 2016. portal Hercegovina Promo posluje u okviru sistema HP MEDIA GROUP d.o.o. Trebinje, koji predstavlja najveći medijski i marketinški subjekt u regiji Istočna Hercegovina.

S ponosom nosimo epitet “Najpozitivniji internet portal Hercegovine”.

Iako su danas internet glasila prepuna negativističkog pristupa svakodnevnici, pristupom pod sloganom “INTERNET MAGAZIN NA LJEPŠOJ STRANI HERCEGOVINE” zaokupili smo pažnju čitalaca i zadobili vaše povjerenje. Potvrda navedenog su milionski pregledi naših sadržaja na ovoj stranici, kao i na društvenim mrežama.

Portal Hercegovina Promo prati više od 34.000 korisnika Fejsbuk društvene mreže, kao i preko 1.300 korinika Instagrama, te više stotina pratilaca našeg YouTube kanala koji je u fazi razvoja.

U svakodnevnom radu naglasak stavljamo na segment multimedijalnosti, i jedini smo internet portal u široj regiji koji donosi informacije u tri formata – pisanom, audio i video, što je proizvod povezivanja rada Padrino radija (koji od aprila 2018. emituje FM signal na frekvenciji 90,8 MHz za područje trebinjske regije i takođe je dio HP media grupe), naše video produkcije i samog portala.

Naš rad je prije svega plod entuzijazma i želje da se na drugačiji način prezentuje naša regija, kao i informacije iz okruženja, a jedini prihod koji ostvaruje naša stranica i HP media grupa jesu marketinški ugovori sa privrednim i drugim subjektima, koji primarno posluju u hercegovačkoj regiji.

U našem radu otvoreni smo za sve Vaše sugestije.

Našu redakciju možete kontaktirati putem e-mailova: [email protected] i [email protected] , te putem telefona broj +387(0)59 241 025.

Naša adresa je Knez Mihailova bb, 89101 Trebinje.

 

S poštovanjem,

Bojan Sulaver,

direktor / glavni i odgovorni urednik

*****