Требиње - Петровић,Мијатовић - породилиште

Новоизабрани градоначелник Требиња Лука Петровић посјетио је данас са руководством Болнице Требиње породилиште ове здравствене установе, након чега је најавио реконструкцију дотрајалих тоалета и осталих просторија, преноси агенција Срна.

Петровић је рекао Срни да је у плану и замјена свих старих прозора и врата на требињској болници, као и адаптација фасаде, те истакао да ће ускоро, у договору са “Хидроелектранама на Требишњици” бити изграђен нови паркинг.

“Директор Болнице Васо Мијановић увјерио ме је да са сарадницима чини све да би подигао квалитет здравствене заштите, те да у овој установи има добар кадар. Ускоро ће бити допремљена и магнетна резонанца, а почиње и изградња хемодијализног центра”, најавио је Петровић.

Мијановић је захвалио Петровићу што му је требињска болница међу приоритетима и напоменуо да са колегама улаже напоре да ова здравствена установа квалитетно одговори на све захтјеве пацијената.

“Имамо и неколико нових љекара специјалиста, а ускоро ћемо увести и магнетну резонанцу”, каже Мијановић и наглашава да је планирано проширење Интензивне његе.

 

Извор: Срна