Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da krećemo sa trećom po redu nagradnom igrom na našem portalu, koja će kako i priliči prazničnoj atmosferi biti najbogatija do sada kada je u pitanju nagradni fond. Obezbjedili smo brojne nagrade naših sponzora koje uz malo sreće čekaju na vas.

Pravila igre:  

Za učešće u novogodišnjoj nagradnoj igri našeg portala potrebno je da ste fan naše facebook stranice (tačnije da ste već jednom kliknuli “Like” na našoj facebook stranici) i da objavljeni post o nagradnoj igri podjelite na vašem facebook profilu ( klikom na “podijeli” ili “share”). Kada ste ispunili ova dva preduslova, potrebno je tačno da odgovorite na postavljeno pitanje i tačan odgovor uz vaše osnovne podatke (ime, prezime i tačna adresa stanovanja) pošaljete porukom u naš facebook inbox. Napominjemo da u nagradnoj igri mogu učestvovati svi naši posjetioci sa prostora bivše Jugoslavije, a nagrađenima na lokacija van istočne Hercegovine nagrade ćemo poslati putem pošte.

Izvlačenje srećnijih dobitnika obavićemo u subotu 11. januara u prostorijama  TQ net-a u Trebinju, te iste objaviti na portalu “Hercegovina promo”.

 

NAGRADNO PITANJE:

1. Kako se zove najveća hidroakumulacija  u istočnoj Hercegovini?

 

Vaše tačne odgovore možete slati u periodu od 15. decembra 2013. do 10. januara 2014. godine. Sedam najsrećnijih posjetilaca sajta koji tačno odgovore na postavljeno pitanje i ispune pomenute uslove za učešće u nagradnoj igri nagradićemo poklon paketima sponzora. Sa jednog facebook profila možete poslati odgovore samo jednom u toku trajanja nagradne igre.

NAGRADE:

1. Tri flaše ( 3 x 0,75 l ) vrhunskog hercegovačkog crvenog vina (Premium vinogradi) + jednomjesečni besplatni termin za vježbanje u Fitnes centru “Doma mladih” u Trebinju

 

2. Jednomjesečni termin za vježbanje u Fitnes centru “Doma mladih” u Trebinju + paket “Staropramen” piva

 

3. Duo pak ( 2 x 0,75 l ) vrhunskog hercegovačkog crvenog vina (Premium vinogradi)

 

4. “Gembird” slušalice ( TQ net ) + 3 “Staropramen” majice

 

5. Flaša ( 1 x 0,75 l ) vrhunskog hercegovačkog crvenog vina (Premium vinogradi) + paket čaša

 

6. Paket “Staropramen” čaša + 2 “Staropramen” majice

 

7. MP3 FM modulator za auto ( TQ net )

 

Pomoć u pronalasku tačnih odgovora potražite na našem portalu:

( https://www.hercegovinapromo.com/bilecko-jezero/ )

Zahvaljujemo se sponzorima koji su podržali ovu nagradnu igru: Dom mladih Trebinje, Premium vinogradi doo Trebinje, Molson Coors Brewing Company i TQ net Trebinje.