U ovim ljetnim danima stiže novo osvježenje za vaša nepca. I to u vidu jedne poslastice sa mnoštvo šarenila koja svima izmami osmijeh na lice, a posebno djeci.

U pitanju su krofne. Niko od nas nije imun na te kuglice prekrivene omiljenom glazurom, čokoladom i slatkišima. A Miss Krofnica je ovog ljeta odlučila da obraduje sve slatkoljupce novim ukusima.

Pored Snjeguljice, Čupka, Mrvice i ostalih već dobro poznatih krofni, sada u njihovu ponudu su stigle i Štrumfeta, Tiramisu, Kinderina, Violeta i Šeri. A nisu zaboravili ni njihove najveće fanove, a to su mališani pa na njihove rođendanske zabave stiže Krofnica ekspres.

U mnoštvu šarenila i novih okusa, odlučiti se koju krofnu iz njihove ponude degustirati bio je zahtjevan zadatak, ali na kraju smo se ipak odlučili za Tiramisu krofnu.

Pored vizuelnog primamljivog izgleda, ni unutrašnjost krofne nije razočarala.

Instant kafa, tiramisu krema i piškota čine savršen balans pa okus ove krofne predstavlja pravi raj za vaša nepca. A kao završni detalji šećer u prahu i čokoladni preliv samo dodatno upotpunjuju izgled,a i okus Tiramisu krofne. Bez sumnje, ova krofna će da osvoji srca mnogih ljubitelja slatkih poslastica.

Krofne Miss Krofnice već mjesecima donose novitete u poslastičarsku ponudu Trebinja. Buketi od mini krofnica, torte od mini krofnica, a sada i Krofnica ekspres čine slavlja i posebne prilike još šarenijim, a i ukusnijim.

Kada se jednom probaju njihove krofne, vi trajno budete uvučeni u taj svijet slatkiša i boja, jer ko može odoljeti okusima koji vam nude eksploziju za sva vaša čula.

Svoje poslastice promovišu na Facebook-u i Instagramu.

 

 

HP, avgust 2020