Restoran “Drijen” u naselju Ivanica, kod Trebinja, ljubitelje dobrog ukusa ne prestaje da iznenađuje novim specijaliteta iz svoje široke gastro ponude.

Teleća rebarca, punjene ćureće rolnice, rižoto sa biftekom, file minjon i biftek stroganoff samo su neki od razloga da posjetite restoran u najmirnijoj oazi trebinjske okoline.

Odluka koje jelo da isprobamo ovaj put nije bila nimalo laka, al smo se uz veliko dvoumljenje odlučili za rižoto sa biftekom i punjene ćureće rolnice.

Poznato je da je riža najpopularnija žitarica u svijetu, ali zahvaljujući načinu cijeloj filozofiji koju obuhvata njeno priprema, rižoto važi za jedno od najpoznatijih italijanskih jela.

Kombinacija ove žitarice i bifteka idealna je da zadovolji nepca i onih najprobirbljivijih gurmana, a kada profesionalni kuvari restorana “Drijen” ovom specijalitetu dodaju poneki začin dobije se pun pogodak.

 

Naš drugi i nimalo lošiji izbor bile su punjene ćureće rolnice uz koje kao prilog dobijete pržene krompiriće.

Osim vizuelne finoće, ovo bijelo meso biće idealan obrok za svakog gastroljupca.

Sočnijem ukusu ovog specijaliteta doprinosi kremasti preliv, a nakon degustacije uvjeravamo vas da je nemoguće da ponovo ne naručitete ovaj novitet iz kuhinje restorana “Drijen”.

Kako bi užitak degustacije bio upotpunjen, predlažemo vam da sebi priuštite čašicu vina, ali i da se zasladite nečim iz slatke ponude ovog restorana.

Ovaj put smo sigurni da će vas sočni noviteti trajno vezati za ovo prelijepo mjesto, zato vam predlažemo da se prvom prilikom zaputite prema mjestu gdje se sudaraju tople mediteranske struje sa hercegovačkim kršom.

Pratite „Drijen“ na Facebooku OVDJE  i Instagramu OVDJE

Za sve dodatne informacije i vaše rezervacije pozovite +387 66 516 632.

 

/sponzorisana objava/

Ivana Kardum

HP, avgust 2020.