/sponzorisana objava/

Svi željni konkretnog znanja i prilike da na izuzetno kvalitetan način dođete do diplome koja će vam omogućiti da sami postanete svoj gazda imate priliku da iskoristite novi upisni rok na Frizerskoj akademiji “FAIPA” i postanete polaznik ove prestižne škole, te se pridružite pobjedničkom timu, učite od najboljih i postignite najviše.

Iskoristite priliku i već naredne godine postanite vlasnik cijenjene diplome, do koje ćete doći učenjem od eminentnih stručnjaka iz ove oblasti, koji su stalni ili povremeni predavači na ovoj akademiji.

Svi polaznici “FAIPA” akademije imaju priliku da u toku školske godine posjete brojne stručne sajmove i seminare, ali i da učestvuju na strukovnim takmičenjima i edukativnim ekskurzijama.

Obrazovni sistem je sačinjen u vidu:

– Osnovnog kursa u trajanju od 9 mjeseci, koji ima za cilj da sve polaznike osposobi za samostalan rad nakon završetka akademije.
– Namjenski kursevi, omogućavaju već formiranim frizerima da dopune i unaprijede svoje postojeće znanje.
– Akademiju mogu upisati svi koji imaju završenu osnovnu školu i svi koji su željni unaprijediti svoje znanje i saznati nove moderne tokove frizerskog zanata.

Upis za novu školsku godinu je već u toku, a svoju prijavu možete poslati putem telefona 065 166 995, e-maila: [email protected], ili posredstvom facebook stranice Faipe.

Frizerska akademija FAIPA, istoimene renomirane italijanske firme koja proizvodi vrhunske preparate za kosu se nalazi u stambeno-poslovnom kompleksu “Luč” u centru Trebinja, na adresi Vuka Karadžića broj.

Pored obrazovnog programa, FAIPA je specijalizovana za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose za sve prilike kada želite da zasijete u punom sjaju.

 

UČITE OD NAJBOLJIH – POSTIGNITE NAJVIŠE!

Vaša FAIPA.