(sponzorisani tekst)

Preduzeće Đim trejd d.o.o. iz Trebinja obavještava sve vjerne potrošače i one koji će to tek postati da su otvorili novi maloprodajni objekat u trebinjskom naselju Tini. Najširi asortiman roba potrebnih svakom domaćinstvu, što je već postala trajna karakteristika ovog maloprodajnog lanca, čeka na Vas uz izuzetno pristupačne cijene.

Djim tini 2

Podsjećamo, Đim trejd d.o.o. već dugi niz godina se bavi veleprodajom i distribucijom roba široke potrošnje na prostoru cijele BiH, a ovlašteni su distributeri “Coca cole”, “7-days” robne marke i pojedinih brendova cigareta za područje istočne Hercegovine. Ova kompanija uz distribuciju već nekoliko godina uspješno razvija i svoju maloprodajnu mrežu, koja broji 16 objekata od Trebinja, preko Bileće i Gacka do Nevesinja. Sa preko 50 zaposlenih predstavljaju jedno od najozbiljnijih trgovačkih preduzeća u našoj regiji.

Djim Tini 1

Uz ponudu u standardnim prodajnim objektima Đim trejd u svoja dva diskontna objekta u Trebinju, na adresama u Zasadu, kod Školskog centra i u naselju Gradina, kod Doma penzionera u ponudi ima širok asortiman roba po najpovoljnijim cijenama u Hercegovini.

Uštedite kupujući u Đim trejdu i rasteretite vaš kućni budžet. Ljubazno osoblje čeka na Vas.