Poslije devet mjeseci rada, portal “Hercegovina PROMO” na svoje stranice donosi novi dizajn i izmjene u uređivačkoj politici.

Do sada smo se bavili isključivo promocijom istočnog dijela Hercegovine kroz tekstove, fotografiju i zanimljive priče vezane za poznate ljude ovog kraja. Od 20. juna počinjemo sa objavljivanjem sadržaja koji dolaze sa svih meridijana, ali i dalje nam Hercegovina ostaje u fokusu. Trudićemo se da zadržimo prepoznatljiv i pozitivan stav o svim temama. Nećemo tu biti samo da Vam “iskopiramo” neki tekst po principu “copy-paste”, niti ćemo “trčkarati” uokolo da sa nekoliko ekskluzivnih fotografija nebitnih događaja predstavimo naš pregalački trud. Mi ćemo se fokusirati da postanemo i ostanemo “portal sa stavom”, jer ste upravo Vi vašim povjerenjem najbolji pokazatelj da smo i do sada bili na pravom putu; da pišemo kada imamo o čemu pisati, da fotografijama predstavimo regiju i gradove u kojima živimo, te istinski pokažemo “ljepšu stanu Hercegovine”, u svakom pogledu. Proširićemo sponzorski bord i našu ekipu tako da u narednom periodu stremimo da postanemo neodvojivi dio Vaše svakodnevnice.

Mnogo nam znači podrška koju imamo i od naših sugrađana koji su “u bijelom svijetu”, čak i uspješnih poslovnih ljudi koji su prepoznali naše ideje i pomažu nam kao sponzori na putu da ovi naši krajevi postanu prepoznati kao turistička destinacija, ali i da damo više medijskog  prostora “normalnim” stvarima koje nisu pretjerano “komercijalne” po lokalnim kriterijumima.

Narednih dana će biti privedene kraju sve dizajnerske izmjene na našoj web adresi, te Vas molimo za strpljenje i razumjevanje za eventualne probleme koji će nastati u čitanju sadržaja sajta.

Uz zahvalnost što ste prvih devet mjeseci bili sa nama, očekujemo i dalje Vašu punu podršku, komentare i stavove koji će nas odvesti do planiranog cilja.

Hercegovina PROMO