U gradovima koji su ozbiljne novogodišnje destinacije ne sjede skrštenih ruku. Ko želi organizovati interesantan doček široj publici već mora dogovoriti izvođače, ali i prezentovati novogodišnji program kako bi se putnici namjernici mogli organizovati na vrijeme.

Kako prenosi radio Jadran poznati hercegnovski kantautor Vlado Georgiev glavna je zvijezda dočeka Nove godine koji će Turistička organizacija i Opština Herceg Novi pokloniti svom gradu i gostima u četvorodnevnom programu od 30. decembra do 2. januara.2018. godine.

Doček Nove 2018. godine osmišljen je sa dominantnim učeščem hercegnovskih muzičara, pa će tako na Trgu Nikole Đurkovića, 30. decembra nastupiti i Dragoljub Đuričić sa svojim bendom Balkanska lavina, saopštili su iz TO Herceg Novi.

Toga dana je predviđena i manifestacija nazvana Dječija Nova godina, tokom koje će najmlađe, poklonima i posebnim programima, zabavljati Djeda mraz i novski umjetnici. Pored Vlada Georgieva posjetioci će Novu 2018. godinu na hercegnvoskom glavnom trgu dočekati i uz nastup Boka benda, koji će biti predgrupa.

Prvog dana 2018. godine u sklopu novogodišnjeg programa koji je pripremila Turistička organizacija Herceg Novi, na trgu će koncert prirediti i poznati beogoradski pop-rock sastav Van Gogh, dok će drugog januara poklon koncert Novljanima i njihovim gostima prirediti takođe beogradski sastav, Tropico bend.

– Osim toga što će ovogdišnji program trajati četiri dana novina za Doček 2018. godine je i činjenica da je Turistička organizacija obezbjedila da se tokom tih dana za posjetioce dijele besplatno vino, pivo, sokovi i girice, a 31. decembra i prvog i drugog janura obezbijeđen je i cijelodnevni zabavni program, u kojem će nastupati klape iz Herceg Novog. Tokom sve tri noći nastupaće i brojni hercegnovski muzičari koji će zagrijevati atmosferu pred koncerte glavnih gostiju – navod iz TO Herceg Novi.

Program:
30. 12. 2017.
– Dječija Nova godina;
– Dragoljub Đuričić & Balkanska lavina
31. 12. 2017.
– koncert Boka bend;
– koncert Vlado Georgiev
01. 01. 2018.
– koncert Van gogh
02. 01. 2018.
– koncert Tropico bend

 

Izvor: Radio Jadran