Bolnica Nevesinje dobila je danas savremeno opremljeno sanitetsko vozilo, donaciju kompanije «EFT – rudnik i termoelektrana Stanari» . Кljučeve vozila direktoru nevesinjske zdravstvene ustanove Veliboru Milivojeviću uručio je direktor kompanije Savo Mirković u prisustvu ministra zdravlja i socijalne zaštite RS Alena Šeranića.

− Ovom donacijom ste pokazali da niste samo uspješni ljudi, nego i humanisti spremni da pomognu zdravstvo Republike Srpske tako što će pacijeti dobiti sigurniji i komforniji prevoz – poručio je Milivojević menadžmentu kompanije EFT.

Zahvalio se i ministru Šeraniću i Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite RS na dosljednom sprovođenju politike ravnomjernog opremanja svih zdravstvenih ustanova, od najmanje do najveće.

− Siguran sam da će i ovo doprinijeti da se lakše i bolje izborimo sa korona virusom, a već sutra sa nekim novim sličnim izazovima− istakao je Milivojević.

Кompanija EFT danas je donirala šest sanitetskih vozila sa pratećom medicinskom opremom bolnicama u Nevesinju, Doboju i Trebinju, te domovima zdravlja u Stanarima, Trebinju i Banjaluci.

 

 

Izvor: radio Nevesinje