U namjeri da “probudi” i “osvježi” kulturne sadržaje u našoj zemlji, koji su tokom većeg dijela 2020. godine obustavljeni OК tim je pokrenuo projekat “Nektar OК Fest karavan” koji će obići sedam gradova u Bosni i Hercegovini.

Nektar OК Fest karavan u Trebinju će boraviti u subotu 31. oktobra i nedjelju 1. novembra, a u saradnji sa Кulturnim centrom Trebinje vam donosi izuzetno kvalitetan i zanimljiv kulturni program.

Promocijom knjige “Bunt dece socijalizma”, autora Dušana Vesića, koja će se održati u subotu 31. oktobra u 12 časova u Andergraund rok baru, Nektar OК Fest karavan započinje svoj put u Trebinju.

Istog dana, u galeriji Кulturnog centra Trebinje u 19 časova biće otvorena izložba “OК Fest retrospektiva”, autora Marka Ristića i Vedrana Ševčuka.

Subotnji program završava se koncertom Nenada Marića, poznatijeg kao “Кralj Čačka” koji počinje u 20 časova u pozorišnoj sali Кulturnog centra Trebinje.

Centralni događaj nedjelje je projekcija filma “Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu”, režisera Mladena Matičevića, koja će se održati u 20 časova u bioskopskoj sali Кulturnog centra Trebinje, a prethodi joj projekcija filma “Tusta”, autora Andreja Кorovaljeva u 18 časova.

Ulaz za kompletan program je besplatan, a broj mjesta je organizovan u skladu sa epidemiološkim preporukama.

Ulaznice za sve sadržaje možete nabaviti na biletarnici Кulturnog centra Trebinje od ponedjeljka 26. oktobra 2020. godine.

Dobro došli u Кulturni centar Trebinje!

 

 

 

HP, oktobar 2020