Pročitajte nedeljni horoskop za period od 9. do 15. decembra.

Ovan

Idite sa partnerom na neki put. Imate višak energije i to veoma dobro utiče na Vašu vezu. Ova nedelja je idealna za flert i romantiku, naročito ako ste na putu. Mogući su veći troškovi. Platite račune na vreme. Bićete pozitivni i bolje raspoloženi. Moguće su nove prilike za napredak na poslu.

Bik

Vaš vladar Venera, je i dalje u znaku Jarca. To znači da i ove nedelje imate šansu da osnažite odnos sa partnerom. Posle nećete moći tako lako da dođete do dogovora. Dobra je nedelja za početak neke nove veze. Moguć je priliv novca ove nedelje. Neka osoba sa kojom sarađujete dobro može da bude od pomoći na radnom mestu.

Blizanci

Biće naglašeno polje veza i saradnje, pa bi bilo dobro da se posvetite unapređivanju odnosa sa drugim ljudima. Dobijate dobre vesti u vezi sa osobom koja Vam se sviđa odavno. Osećate se odlično, uprkos problemima u komunikaciji sa drugima. Neka putovanja mogu da budu odložena za drugu nedelju, pa nemojte da se nervirate ako sve ne ide kako treba. Na poslu očekujte veći napredak.

Rak

Ove nedelje ćete lako doći do dogovora sa drugima. Oslonite se na kolege. Ako Vas neko nervira zadržite svoje mišljenje, da ne biste imali previše problema. Potrudite se da obavite razgovor sa partnerom o ozbiljnim problemima. Ako ste slobodni, moguće je neko poznanstvo preko posla. Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje Vas čekaju ove nedelje. Bavite se sportom malo više.

Lav

Idite na kraći put, ako možete. Ako ste u vezi, povedite i partnera sa sobom. Moguć je flert sa nekom zabavnom osobom. Nesporazumi sa članovima porodice mogu biti povećani, pokušajte da izbegnete neprijatnosti.

Devica

Ne osećate se baš najbolje. Fokusirajte se na bitne stvari, odredite prioritete. Pokušajte da se organizujete što pre da ne biste bili pod stresom. Od četvrtka biće bolja saradnja sa drugima. Moguće su promene u kući, renoviranje ili promena nameštaja. Tokom vikenda izbegavajte povećano trošenje novca. Provedite više vremena kod kuće, tako ćete sigurno da se osećate bolje.

Vaga

Kolege Vam mogu pomoći da uradite sve kako treba. Ako budete imali dobru komunikaciju sa drugima nećete imati zastoj na poslu. Pomalo ste usporeni. Imate dosta obaveza koje Vam ne idu baš lako. Nervozni ste. Nemojte se previše uživljavati na poslu, jer možete više da budete pod stresom više nego inače. Što se novca tiče imaćete osetan priliv, samo je važno da sada ne idete u šoping. Izbegnite to ove nedelje. Što se ljubavi tiče, sve je u redu bilo da ste zauzeti ili slobodni. Status se neće menjati.

Škorpija

Previše ste napeti ove nedelje. Moguć sukob sa nekom muškom osobom. Suzdržite se i nemojte se raspravljati sa drugima jer će posledice biti velike. Bliske osobe mogu da pokušaju da pokvare Vaš odnos sa partnerom. Ne slušajte previše savete drugih osoba. Premoreni ste, ali ipak ćete imati dobar priliv novca.

Strelac

Imate odličnu komunikaciju sa drugima. Možete ove nedelje ostvariti dobru saradnju sa drugim ljudima. Ženska osoba može biti od velike pomoći. Mogući su novi kontakti sa osobama sa kojima možete lako da se dogovorite oko svega. Možete da dobijete neku novu priliku da radite novi posao koji može da Vam se dopadne.

Jarac

Budite iskreni prema partneru, jer tako neće doći do problema. Ne odlažite bitne razgovore. Skloni ste zaljubljivanju. Bilo bi dobro da izađete sa osobom koja Vam se dopada duže vreme. Odlična je nedelja za druženje, pa bi trebalo da se vidite sa starim prijateljima. Veoma ste kreativni.

Vodolija

Bićete prezadovoljni novčanom situacijom. Sve ide kako treba i napredak je siguran. Neka muška osoba može da bude od pomoći na poslu. Imaćete podršku kolega u vezi sa promenama koje želite da uvedete. Što se ljubavi tiče, neka osoba koju dugo znate može da Vam kaže da želi nešto više od prijateljstva. Ako ste u vezi, nemojte biti previše tvrdoglavi da ne bi došlo do konflikta.

Ribe

Bitno je da sve odradite malo brže da biste imali više vremena za privatni život. Staloženi ste i smireniji ove nedelje i imate pomoć sa svih strana. Ako ste u vezi, mogući su nesporazumi sa partnerom. Ako ste slobodni, neka osoba koja Vam se dopada dugo može poželeti nešto više. Strastveni ste. Ne pozajmljujte drugima novac.

 

Izvor: mondo.rs