Pročitajte horoskop za period od 29. juna do 5. jula.

Ovan

Zabavljajte se i uživajte u ljubavi. Ne dozvolite da vam se neko umeša u odnos sa partnerom. Pokušajte da uskladite obaveze sa partnerom, pošto može da dođe do problema. Ljubomora može da bude pojačana. Ako ste slobodni, skloni ste flertu. Ne morate svima da pričate šta vas muči na poslu, nego odradite svoje obaveze i gledajte sebe. Tako ćete da smanjite pritisak.

Bik

Strastveni ste. Konačno ćete moći da se posvetite privatnom životu. Nemojte da budete površni, nego dajte sve od sebe da zavedete osobu koja vam se dopada. Lako ćete uspeti da ostvarite kompromis sa voljenom osobom. Na poslu ne treba toliko da se opterećujete detaljima, važno je samo da odradite sve što je prioritet. Saradnja sa kolegama može da bude uspešna.

Blizanci

Potrebna vam je promena na poslu. Ipak, sve vam ide od ruke i dobijate od drugih sve što ste zamislili. Potrudite se da se fokusirate na rad. Ne nervirajte se zbog drugih ljudi nego probajte da ove nedelje napravite kompromis. Što se ljubavi tiče, nemate probleme jer je Venera konačno direktna i u vašem znaku. Ako ste zauzeti, sve je u redu. Ako ste slobodni, sada je vreme da se zaljubite.

Rak

Budite odgovorni, uporni, nemojte kasniti sa nekim obavezama. Ako se ne osećate baš najbolje, potrudite se da se fokusirate na ono što je neodložno. Nemojte imati previše poverenja u druge ljude. Ako ste slobodni, ne ulazite u tajnu vezu. Ako ste zauzeti, poboljšaće se komunikacija sa partnerom.

Lav

Moguć je flert na poslu. Ove nedelje ćete biti romantični i strastveni. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta je moguće poznanstvo. Konačno će nove ljubavne priče biti aktuelne. Može da dođe do nepredviđenih troškova, ali zato je ovo nedelja štednje. Na poslu je sve u redu i nema razloga za brigu. Organizujte se bolje. Imate višak energije i trebalo bi da se bavite sportom.

Devica

Ako ste u vezi sada su idealni aspekti da rešite problem, nema odlaganja. Ne ulećite u vezu sa osobom koju znate preko posla, ne brzajte, nego razmislite da li je to stvarno dobra opcija. Nema promena na poslu ove nedelje. Ipak, možete da razmislite o predlozima neke mlađe ženske osobe. Ne nervirajte se ako sve nije idealno. Uradite sve što je do vas da biste bili zadovoljni.

Vaga

Na poslu je sve kako ste isplanirali, sve vam ide od ruke. Neka mlađa muška osoba može da vas poremeti nekim informacijama, pa nemojte baš da slušate svačiji savet. Dosta radosti vam donosi partner. Možete sarađivati nekako sa partnerom u poslu ili ćete dobiti dobar savet od njega. Slobodni, skloni ste flertu.

Škorpija

Moguća saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta. Imajte u vidu da sada nije dobro vreme za nove poslovne poduhvate. Ne potpisujte ništa što je mnogo bitno ove nedelje. Što se partnera tiče, sve je dobro, veoma ste strastveni i romantični. Ako ste slobodni, moguć je početak neke lepe veze.

Strelac

Moguće su rasprave sa partnerom. Strastveniji ste nego inače, ali nemate dobru komunikaciju. Ako ste slobodni, ove nedelje možete da imate dosta kontakata, pa razmislite ko vam baš odgovara za vezu. Ne trošite previše novca. Sada je vreme za štednju. Što se tiče novih poslovnih prilika, ne prihvatajte ih, nego se držite ustaljenog rada i stabilizujte se.

Jarac

Moguća je avantura ili nova ljubav. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla. Ako ste privatnik, to je odlično. Imaćete dosta posla u toku nedelje. Svi će vam izaći u susret za bilo šta. Dosta novca može da dođe u vaše ruke, nemojte da preterujete u trošenju.

Vodolija

Ne nervirajte previše partnera. Pokušajte da nađete kompomis. Slobodni, postoji mogućnost neke nove veze, ali se dvoumite između dve osobe. Na poslu je sve u redu, ali vam je malo dosadno pa biste da radite još nešto. Razmislite o usavršavanju ili dodatnom poslu.

Ribe

Posvetite partneru više pažnje. Potrudite se da date svoj maksimum i da ne zapostavljate vezu zbog nekih porodičnih problema ili obaveza. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku osobu koja može da vam se svidi. Sjajna je nedelja za napredak. Pomoć muških osoba je izvesna, a Mars u vašem polju novca će konačno da vas pokrene na akciju i nove planove za budućnost.

 

Izvor: mondo.rs