Pročitajte nedkeljni horoskop za period od 6. do 12. jula!

Ovan

Ove nedelje ćete biti napeti zbog posla. Bilo bi dobro da nešto započnete, a sigurno ćete biti na dobitku. Sada je vreme za nove poslovne dogovore. Ne trošite previše vremena na druge ljude, nego razmislite šta biste mogli da uvedete kao promenu. Potrudite se da se fokusirate na posao i budite detaljni. Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Komunikativniji ste i skloni flertu.

Bik

Dobro ćete se osećati ove nedelje. Sve stižete da završite na vreme. Potrudite se da se usmerite na druženje sa prijateljima. Ne opterećujte se time šta drugi ljudi pričaju o Vama. Sve ide po planu na poslu. Strastveni ste ove nedelje i skloni flertu. Ako ste zauzeti, ne dozvolite da ljubomora prevlada.

Blizanci

Štednja je preporuka ove nedelje. Potrudite se da se fokusirate na posao. Budite temeljni, ne odrađujte sve površno. Što se ljubavi tiče, sve je idealno i dalje. Slobodni, nemojte da ulazite u neku vezu ako niste spremni na vernost.

Rak

Bićete pod stresom jer ništa nije kako ste isplanirali. Pokušajte da ne dolazite u sukob sa drugima. Nađite jednostavno rešenje za probleme koje imate. Nemojte u odnosima sa drugima da izvlačite neke probleme iz prošlosti. Moguća je napetost u vezi. Slobodni, strastveni ste.

Lav

Posvetite se poslu. Niste raspoloženi za rad. Budite prijatni prema drugima, iako ste nervozni. Pazite da ne zakasnite u odraživanju obaveza. Moguć je sukob sa nekom muškom osobom sa kojom radite. Ako ste u vezi, ne opterećujte se previše poslom, nego se posvetite partneru. Slobodni, dajte sve od sebe da pokažete osobi koja Vam se dopada da Vam je stalo.

Devica

Sve Vam ide od ruke. Ove nedelje bi trebalo da se više družite. Ne zanemarujte porodicu i prijatelje. Probajte da se bavite nekim novim sportom ili šetajte više. Pokušajte da nađete neko rešenje za nesuglasice koje imate sa partnerom. Ako ste slobodni, novo poznanstvo je moguće preko posla.

Vaga

Potrudite se da date sve od sebe da se ne opterećujete poslom, usmerite se na privatni život, na porodicu. Vreme je za sređivanje doma. Ne prejedajte se, mogući su problemi sa želucem. Ako ste slobodni, preko interneta ili preko prijatelja je moguće poznanstvo. Ako ste zauzeti, bilo bi dobro da se vidite sa nekim prijateljima ili rodbinom. Nađite više vremena za ljubav.

Škorpija

Možda ćete morati da odložite neki kraći put. Prihvatite poslovne prilike koje Vam se ukazuju. Imate dosta energije, veoma ste aktivni. Ne odustajte od svojih planova bez obzira na to što nemate pomoć drugih ljudi. Ne raspravljajte se sa osobama sa kojima imate problem duže vreme. Veoma ste privlačni drugima. Ako ste zauzeti, budite otvoreni što se tiče planova prema partneru, razgovarajte o budućnosti.

Strelac

Odlično se osećate. Imate utisak da se situacija na poslu odvija na bolje za Vas. Ne budite prespori ove nedelje. Imaćete neke povećane troškove. Budite prijatni prema saradnicima. Bitno je samo da ako Vam partner traži savet, da ga saslušate. Slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku osobu koja nije iz Vašeg mesta ili na nekom putu, takođe.

Jarac

Imate dosta energije. Potrudite se da se usredsredite i da privedete sve obaveze kraju. Budite uporni. Neki saradnik može da vas izbaci iz takta, ali ne reagujte na provokacije. Preosetljivi ste na kritiku. Ne ulazite u sukobe. Preko posla je moguć flert ili nešto više. Ako ste zauzeti, ne dozvolite da problemi na poslu utiču na vezu. Moguća je glavobolja.

Vodolija

Veoma ste napeti. Potrudite se da se usmerite na završavanje obaveza. Budite ljubazni prema saradnicima. Nemojte da se preforsirate. Komunikativni ste i jako brzo dolazite do rešenja za sve probleme na poslu i u privatnom životu. Kreativni ste. Skloni ste zaljubljivanju, a ako ste zauzeti, možete da ugodite partneru.

Ribe

Družite se više sa prijateljima. Neka osoba koju znate duže vreme može da vam kaže nešto važno. Ne pozajmljujte drugima novac. Pazite šta kupujete ove nedelje, nije dobro da kupujete neke tehničke stvari. Neka bliska osoba može da Vam pokaže simpatije. Ako ste zauzeti, probajte da provedete više vremena kod kuće sa voljenom osobom.

 

Izvor: mondo.rs