Pročitajte nedeljni horoskop za period od 2. do 8. novembra.

Ovan

Ove nedelje ćete lako da dođete do dogovora sa kolegama. Potrudite se da se usredsredite na neke nove poslovne prilike. Imaćete više opcija i neće da bude previše blokada da ostvarite napredak. Sve što ste odlagali bi trebalo da sada završite. Dajte svoj maksimum na poslu. Što se ljubavi tiče sve je u redu. Slobodni, postoji mogućnost zaljubljivanja. ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Bik

Priliv novca je očekivan. Ne nervirajte se ako sve ne bude kako ste isplanirali jer morate ipak da budete detaljniji. Površnost neće niko da prašta, pa možete da imate veće probleme. Ne pozajmljujte drugim ljudima novac. Konačno će dosadašnji trud da se isplati. Na poslu je moguće novo poznanstvo. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte posao zbog privatnih problema sa partnerom.

Blizanci

Odlično se osećate. Sve vam na poslu ide jako lako i prezadovoljni ste rezultatima koje postižete od ove nedelje. Dajte sve od sebe da se usredsredite na detalje. Drugi ljudi će da vam budu od pomoći. Romantični ste i veoma kreativni. Skloni ste flertu. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera ove nedelje.

Rak

Imate dosta posla. Opterećeni ste zadacima koje nikako da postignete. Ipak, potrudite se da se usredsredite na bitne stavke. Ne odlažite ništa. Preumorni ste i zato odradite samo Ono što je prioritet. Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Slobodni, nećete želeti da menjate status.

Lav

Opet ćete da imate priliku da napredujete. Imate dosta sreće, a prijatelji mogu da budu od pomoći. Ne nervirajte se ako ne može sve da bude idealno. Najbolje bi bilo da se usredsredite na rad, na neke nove poslove prilike. Ubrzajte se na poslu. Komunikacija sa partnerom je odlična. Ako ste slobodni, možete da uzmete kontakt od neke osobe koja vam se jako dopada duže vreme, pa se tu može desiti nešto više.

Devica

Lako se dogovarate sa drugima. Konačno više ne osećate blokadu i svejedno vam je kako ćete da dođete do uspeha. Drugi prepoznaju vaše kvalitete i žele da sarađuju sa vama. Bitno je da ne pravite neke nagle promene. Preko posla je moguće poznanstvo. Ako ste zauzeti, ne ulazite u rasprave sa voljenom osobom.

Vaga

Moguć je kraći put, ako ste u mogućnosti da idete negde. Potrebno je da napravite kompromis da biste se usredsredili na neke nove poslovne saradnje. Ne može sve da bude baš samo kako vi hoćete. Moguća je saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, sve je idealno i mogućnost zaljubljivanja ili odličnog odnosa sa partnerom je velika.

Škorpija

Imaćete povećane troškove. Ne opterećujte se previše problemima drugih ljudi, nego odradite šta možete sami, bez tuđe pomoći. Važno je da uštedite neki novac, da ne trošite previše na stvari koje vam nisu neophodne. Pazite kome šta pričate, budite diskretniji. Usredsredite se na ljubavni život, pokažite partneru koliko ste privrženi. Ne osećate se najbolje baš, pa ne biste da uđete u novu vezu.

Strelac

Odlično se osećate. Niste loše raspoloženi. Ipak, pokušajte da dođete do dogovora sa drugima, aiko vam nije do posla. Držite se oprobanog načina rada. Potrudite se da ugodite voljenoj osobi, ali pazite da ne kažete nešto što može da je uvredi. Ako ste slobodni, dobri su aspekti da se usredsredite na neku osobu koja vam se dopada duže vreme.

Jarac

Lako dolazite do rešenja problema na poslu. Svi vam izlaze u susret. Ne opterećujte se previše stvarima koje vam ne idu baš od ruke, pitajte druge za pomoć. To je bolje za vas i za druge. Romantični ste. Preko prijatelja je moguće poznanstvo. Zauzeti, nećete imati nikakve promene.

Vodolija

Usredsredite se na neke nove stvari koje možete da odradite, ne držite se ustaljenog načina rada jer neće da bude produktivan. Budite otvoreni za novu saradnju sa osobom koja je mlađa od vas. Dajte svoj maksimum u vezi, usredsredite se na ljubav. Sve je idealno, pa se samo potrudite da tako i ostane.

Ribe

Moguće su promene u kući, porodici. To može dosta da utiče na vas. Nije lako da izađete na kraj sa drugima, ali da opet zadržite svoj mir. Nije vam lako jer vas kritikuju što niste previše ambiciozni. Strasti su bitne ove nedelje. Budite otvoreni za nova poznanstva, ne brzajte sa ulaskom u vezu.

 

Izvor: mondo.rs