Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedjelji…


OVAN

Posao – Zbog Marsa i Venere osećate pojačanu nervozu, pa vas na poslu ne drži mesto. Najradije biste pobegli od obaveza i prepustili se uživanju. Pravo je vreme da razmišljate o odmoru. Na poslu ćete čuti dobre vesti tokom nedelje.

Ljubav – Nedelja koja je pred vama donosi erupciju strasti. Osećate snažnu privlačnost prema jednoj osobi i potrudićete se svim silama da je osvojite. To je jedna atraktivna osoba koja ima velike zahteve, ali će vam to biti izazov.

Zdravlje –  Slabije.

BIK

Posao – Mars i Venera u Lavu vam donose nerazumevanje na poslu. Verovatno ćete raditi prekovremeno i to će vas nervirati. Posao će itekako uzurpirati vaš privatni život, tako da se pripremite za obaveze koje niste planirali. Odlična nedelja za novac.

Ljubav – Vaša vladarka Venera prelazi u ovoj nedelji u znak Device. Iako joj je to slabija pozicija, vama će prijati naredni period mnogo više nego kada je Venera bila u Lavu – previše drame za vaš ukus. Iako partner i dalje može pokazivati neka čudna i iritirajuća ponašanja, sa time će se sada lakše izlaziti na kraj jer vam je komunikacija dosta dobra i oboje ćete se držati onoga što se dogovorite. Što se slobodnih Bikova tiče, za vas dolazi povoljniji ljubavni period. Može vam lepo privući pažnju jedna osoba a komunikacija sa njom će funkcionisati baš po vašem ukusu. Za neki fin, lagan početak bez žurbe – ovo je dosta dobro.

Zdravlje – Lošije.

BLIZANCI

Posao – Dobićete motiv da se pokrenete po nekim pitanjima koja su vam od važnosti. Ili ćete pak imati „vetar u leđa“ vezano za vaše planove i ideje. Generalno gledano – sem prvih par dana u ovoj nedelji koji su za vas pod nekim pritiskom ili u kojima osećate blokiranost i sporost – ostatak sedmice bi trebao da donese dobre aktivnosti i mnogo komunikacije sa saradnicima. Blizanci koji se bave privatnim biznisom imaće veće ulaganje ili trošak sredinom sedmice – ako ste u prilici uložite u reklamu, isplatiće vam se.

Ljubav – Zanimljivo je da ste emotivniji nego što želite da priznate. Otvoreniji ste prema osobi do koje vam je stalo. Romantičan gest bi zaista popravio vaš odnos.

Zdravlje – Dobro.

RAK

Posao – Jupiter u lošijim aspketima čini vas lenjim na poslu. Iako imate najbolje namere, sve se odlaže, a raspravljaćete se oko visine primanja. Novac vam je važan, a nije pravi trenutak da dobijete povišicu. Iskoristite Sunce i Merkur u vašem znaku da na lak način ostvarite svoje ciljeve uz malo truda.

Ljubav – Delujte privlačno za osobe suprotnog pola, ali ujedno i nedostupno. Vreme je da nekom novom otvorite vrata svog života. Bilo kakav povratak na prošlost je greška.

Zdravlje – Stabilno.

LAV

Posao – Zbog Marsa i Venere najradnije ne biste radili ništa, ali se nalazite u takvim okolnostima da se od vas mnogo očekuje. Želite kompletnu promenu, pa čak i posla. Trenutno su vam vezane ruke, pa radite više nego što biste želeli.

Ljubav  – Partnerski odnosi biće još dosta dugo u fokusu kod vas. Mnogo toga što je zatrpavano ili na šta nije obraćana pažnja mora biti rešeno, a to se neće dogoditi preko noći. Saturn iz polja partnerstava je veliki kočničar i pokazuje da je situacija ozbiljna i da joj isto tako ozbiljno treba pristupiti. Ulazak Sunca u vaš znak daće vam svesnost i potrebu da ponovo zasijate u partnerovim očima. Slobodni Lavovi – nije problem u tome da li ćete privući pažnju jer hoćete. Ako vam je to dovoljno, to je super. Jer, emotivno – pogotovo ako želite nešto iole stabilnije – teško da ćete se ovajditi u ovom periodu.

Zdravlje – Više se posvetite sebi, manje se stresirajte.

DEVICA

Posao – Iako je Merkur u dobrim aspektima, posustajete u svojom odlukama jer ste veoma nesigurni i osetljivi. Na poslu imate problem sa samopouzdanjem i ne treba da slušate pogrešne savete. Emotivno doživljavate bilo kakve obaveze, pa vas to koči u realizaciji planova.

Ljubav – Venera prelazi u vaš znak u drugom delu nedelje, donoseći vam pojačanu potrebu za ljubavlju i uživanjem ali i neki lepši i nežniji odnos prema osobi koju volite. I to je dobro. No, u vašem polju podsvesti još uvek će raditi Mars koji govori o tome da nemire i nedoumice koje osećate još uvek niste uspeli da smirite ili razrešite. Šta je to što vas opterećuje i muči znate samo vi. Pokušajte da fokus više bacite na Veneru i njen uticaj, a Mars neka čuči tamo gde je. Slobodne Device – sve nekako lepo ide – i druženje i kontakti sa suprotnim polom. Još samo da sa nekim „klikne“ na pravi način i to će biti to.

Zdravlje – Osetljiv nervni sistem.

VAGA

Posao – Balans, koji je nabitniji u vašem životu, trenutno nije moguć ni na poslovnom planu, pa ste sluđeni. Oslonili ste se na pogrešne osobe i tek sada uviđate kakva je realna situacija. Imate ideje za posao koje trenutno ne mogu da se realizuju. Ne ulazite u rasprave sa Lavovima.

Ljubav – Period sa emotivnim partnerom koji je iza vas ostavio je posledice i na vaš odnos, ali i na vaš način razmišljanja. Venera koja vlada vašim znakom povlači vam se iza leđa u znak Device i mesto svog pada. Kod nekih Vaga ovo će pokrenuti suštinsku potrebu da dobro razmisle o celokupnoj vezi i o svom mestu u njoj. Kod drugih – itekako može doneti razmišljanje, pa i konkretno dejstvo u pravcu nekog tajnog odnosa. Slobodne Vage – jedino što vam se otvara jeste mogućnost tajnog odnosa. Da li ćete zakoračiti u to ili nećete – to već zavisi samo od vas. Da ćete biti na velikom iskušenju – hoćete.

Zdravlje  -Slabije.

ŠKORPIJA

Posao – Na poslu vas očekuje ubrzan tempo, tako da nema ništa od odmaranja. Imate obaveza preko glave, a uz to i velike ambicije. Period je povoljan za kontakte sa inostranstvom, ali i bilo kakav vid usavršavanja. Na poslu čete imati česte sukobe sa autoritetom.

Ljubav – Posao i ljubav su vam pomešani, pa ne znate kako sve to izbalansirate. Imate velike kriterijume u ljubavi, ali i očekivanja. Taj tempo će teško biti održiv.

Zdravlje – Stresna nedelja.

STRELAC

Posao – Pred vama je nedelja koja donosi iznenadne promene. To će ujedno uticati i na vaše navike. Trudite se na poslu, ali lako i odustajete. Jednostavno, sebi ste u ovom periodu na prvom mestu. Najradije biste otputovali i ta želja će vam se i ostvariti.

Ljubav – Jedna osoba pokušava da se sretne sa vama, ali na romantičan način. Prihavtite susret sa jednom mladokilom osobom vodenog znaka. Prijaće vam novo poznanstvo.

Zdravlje – Ne opterećujte sebe poslom, mislite na zdravlje.

JARAC

Posao – U ovoj vas sedmici očekuje dosta kretanja, poziva, kontakata. Mesto vas neće držati a i okolnosti će se nameštati tako da konstantno budete aktivni i u pokretu – i misaonom i fizičkom. Lepe prilike se nude onim Jarčevima koji žele da pokrenu ili poboljšaju saradnju sa inostranstvom, državnim i javnim ustanovama. Takođe, vaši planovi sada imaju mnogo realnije osnove da se ostvare, pa je pravi trenutak da napravite konkretne poteze i pokrete. Burna ali više nego zanimljiva i povoljna nedelja po vas. .

Ljubav – Mnogo toga vam u ovoj sedmici ide na ruku i pomaže da se odnos sa partnerom stabilizuje i poboljša. Možda se nećete razumeti baš uvek, ali će postojati volja i potreba da se uklopite. Period je dobar da odete na godišnji odmor zajedno ili da makar napravite plan o nekom kraćem putovanjcetu, izletu. Prijaće vam oboma da promenite nešto u svakodnevici, opuštaće vas i činiti dobro i vašem odnosu.

Zdravlje – Osetljivo.

Pixabay

VODOLIJA

Posao – Na poslu je stabilna situacija, ali vi niste. Zbog toga vam se čini da sve što želite ne možete da dosegnete. Zapravo vas Saturn uči strpljenju i menja. Zbog Marsa veoma loše reagujete na bilo kakve nove predloge na poslu, pa će biti nesuglasica.

Ljubav – Odnos sa partnerom trpi zbog posla, pa ne možete da pronađete zajednički jezik. To se neki dugotrajni problemi koje ne možete da rešite odjednom. Partner vam je emotivnoj fazi.

Zdravlje – Osetljivo.

RIBE

Posao – Na poslu vas očekuje stresna nedelja,, naročito zbog finansija. Koliko god se trudili da završite sve obaveze, pojavičće se novi problemi. Ukoliko pokušavate da uvećate zaradu, to će teško ići u ovom periodu. Imaćete i veće troškove.

Ljubav – Na emotivnom planu je situacija bolja nego na poslu. Imate harmoničan odnos sa jednom osobom koja se trudi da bude romantična. Ukoliko ste slobodni, vreme je za novu romansu!

Zdravlje – Oslabljen imunitet.

 

Izvor: B92 / Informer