Pročitajte horoskop za period od 3. do 9. avgusta!

Ovan

Što se posla tiče, kreativniji ste i konačno uviđate da postoje različita rkešenja za Vaš problem. Organizujte se bolje. Postoji neka prepreka između Vas i partnera, ali još uvijek ne možete da sve rješite. Budite uporni. Slobodni, previše se trudite oko neke osobe koja ne zavrjeđuje toliko pažnje. Budite pozitivniji i gledajte kako da se opustite i da uživate malo više, a ne samo da radite.

Bik

Veoma ste cijenjeni i poštovani i da svi od vas očekuju samo najbolje. S druge strane, znate koliko obaveza imate i koliko imate problema da ostvarite neki kompromis. Neki saradnici Vam baš prave problem. Bićete romantičniji od vikenda, a moguć je i početak neke nove veze.

Blizanci

Imate sjajne predispozicije da uspijete ove nedelje, ali je potrebno da ne radite previše stvari u isto vrijeme. Budite otvoreni za svaku saradnju. Ne brzajte sa odlukama. Preosjetljivi ste, pa su zbog toga mogući problemi sa partnerom. Ne nervirajte se previše, ako ste slobodni. Ljubav može doći preko poslovne saradnje ili makar neko novo poznanstvo, pa imajte strpljenja.

Rak

Konačno ćete moći da se zaljubite i da ne brinete previše nego da uživate u ljubavi. Odlično ste raspoloženi i spremni za vezu. Ako ste zauzeti, nemate nikakve probleme sa partnerom. Nikako da nađete neki cilj ovih dana. Veoma ste emotivni i to se vidi na poslu jer sve shvatate previše lično. Budite racionalniji.

Lav

Potrebno je da obratite pažnju na detalje. Ne opterećujte se previše oko posla i novca nego dajte svoj maksimum što se tiče ljubavi. Partner ne smije da se osjeća zapostavljeno. Ako ste slobodni, neka osoba sa posla može da pokaže naklonost. Na poslu sve ide kako treba, samo je bitno da sada stvarno razmislite o svojim planovima.

Djevica

Potrudite se da se usredsredite na obaveze koje ste stalno otaljavali. Ne nervirajte se oko toga što ne ide sve baš brzo. Ipak ćete da imate priliv novca. Moguć je problem u saobraćaju. Izađite malo iz rutine kad je ljubav u pitanju. Ne opterećujte se previše poslom jer ćete tako da zapostavite ljubavni život.

Vaga

Komunikacija sa partnerom je veoma loša ove nedelje. Pokušajte da to promijenite. Odgovornost za neke stvari preuzmite, ne prebacujte je na partnera. Ako ste slobodni, postoji mogućnost zaljubljivanja. Više puta u ovoj nedelji možete da se nađete u situacijama koje su problematične. Rasprave sa saradnicima su moguće, biće teško da nađete kompromis i da se prilagodite.

Škorpija

Vaš ljubavni život je haotičan. Ne možete nikako da se dogovorite oko svega, a veoma ste strastveni. Dobro se osjećate ako ste slobodni. Ne nervirajte se oko posla jer će sve da bude u redu. Bitno je samo da se ne vraćate starim poslovnim partnerima, nego radite sa onima sa kojima sada dobro radite, kao i sa nekim novim saradnicima. Sve u vezi sa poslom Vas opterećuje previše. Pokušajte da se više odmarate.

Strijelac

Jako brzo trošite novac. Nervozni ste i to dosta utiče na Vaše zdravlje. Bitno je da sve obaveze odradite u zadatom roku, a da ne žurite pa da napravite greške. Što više razgovarate sa partnerom sve će teže da bude da dođe do dogovora. Zato je potrebno da ne objašnjavate svaki svoj korak do detalja, nego da nađete vrijeme jedno za drugo, bez suvišnih informacija. Moguć je kraći put. Vrijeme je za uživanje.

Jarac

Tačno znate kakvi su Vam ciljevi i kako da ih ostvarite. Previše Vas sabotiraju drugi ljudi. Imate potrebu da ne radite, pa ako možete, uzmite odmor. To je najbolja odluka za sada. Što se ljubavi tiče, nije Vam lako, jer biste željeli u isto vreme i da ste sa voljenom osobom, ali i da se družite više. Napeti ste. Ako ste slobodni, nećete da mijenjate status ove nedelje.

Vodolija

Napravite kompromis sa voljenom osobom, ali Vam to neće biti baš lako. Slobodni, ne očekujte neke promene ove nedelje. Što se posla tiče, u odličnoj ste fazi. Možete da očekujete nove šanse za posao. Imate dosta zasluga iz prethodnog perioda, pa očekujte boljitak uz pomoć drugih ljudi. Ne znate šta ćete pre da odradite. Štedite malo više.

Ribe

Nije idealna situacija u ljubavi. Nestabilna je veza i niste sigurni u partnerova osjećanja. Slobodni, postoji osoba sa kojom biste željeli nešto više, ali niste sigurni da su simpatije obostrane. Budite strpljivi. Pritisli su Vas problemi, ali nekako izlazite na kraj sa svim obavezama. Moguć je problem u komunikaciji sa saradnicima, ali i nadređenima. Polako preuzimajte obaveze na sebe, ali nemojte da se preforsirate.

 

 

 

 

Izvor: Mondo.rs