Pročitajte šta su Vam zvijezde spremile za sedmicu koja je pred nama.

Ovan

Bićete malo ljubomorniji nego inače. Moguće je neko novo poznanstvo na putovanju. Veoma ste strastveni.

Budite vredni i isplatiće se sav trud. Dobićete pohvale od saradnika. Moguća je i povišica.

Bik

Ako se ne bavite nekom fizičkom aktivnošću, ne zapostavljajte više sebe, nego počnite da se bavite bilo čim.

Moguće su rasprave sa partnerom, ali bolje bi bilo da poradite na strasti, nego da se svađate zbog manje bitnih stvari. Ne ulazite u rasprave sa bliskim osobama zbog novca.

Potrudite se da sa svima napravite kompromis.

Blizanci

Imate dosta posla, ali ako se nervirate nećete ništa uraditi kako treba. Mars je u polju novca, ali vladar Merkur Vam je od pomoći, jer ćete ipak imati fokus da sve odradite kako treba. Nemojte raditi više stvari odjednom, jer ćete onda biti samo napetiji nego inače.

Partnerski odnosi ostaju isti, a i dalje stoji da ne treba da se vraćate na staro.

Rak

Što se ljubavi tiče sve je idealno. Ako ste slobodni, preko interneta ili prijatelja je moguće poznanstvo. Idite na neki put sa partnerom, bar za vikend. Aspekti su sjajni sada.

Potrudite se da date sve od sebe na poslu. Veoma ste napeti, ali ne pokazujte to drugima.

Brinite više o svom zdravlju.

Lav

Uživajte u nekom flertu ili neobaveznoj vezi. Preko posla je moguće poznanstvo. Budite prijatni prema drugima.

Ne možete da se fokusirate na bitne stvari, jer ste prilično opterećeni da li ćete uspeti da ostvarite sve što ste isplanirali. Što se tiče posla, gledajte da proverite sve što potpisujete.

Ne bi trebalo da donosite nagle odluke u vezi sa poslom.

Djevica

Venera je u polju putovanja, ali je Mars u polju prijateljstava. Možete sa prijateljima na neki put. Ipak, budite posvećeni vezi i možete i sa partnerom isto ići negde. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguć neki novi kontakt sa osobom koja Vam se baš može dopasti ili na nekom putu. Na poslu je sve bez ikakvih promena i prilično ste zadovoljni.

Vaga

Potrudite se da se fokusirate na pozitivne stvari na Vašem poslu. Imate podršku drugih ljudi. Dajte sve od sebe da svi i dalje budu zadovoljni kako Vi radite na poslu sve. Imate dosta energije i osećate se odlično ove nedelje. Trošite energiju koju imate na neke fizičke aktivnosti. Mars u polju posla Vam donosi mogućnost za promene na poslu.

Škorpija

Imate želju i volju da se dogovarate sa drugima. Ako postoji neko ko Vam se dopada odavno, to sada može biti nešto više. Ako ste u stabilnoj vezi, sve je idealno.

Stalno se menja situacija na poslu, pa Vas to previše nervira. Potrudite se da se odmorite, ali pazite da ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu primarne sada.

Strijelac

Puno radosti Vam donosi nova veza. Sve ide kako treba, a možete više vremena provesti kod kuće sa partnerom. Budite romantični i posvećeni voljenoj osobi. Strastveni ste i skloni flertu, ako ste slobodni.

Nemojte odlagati obaveze koje imate, jer ćete imati previše problema ako ne budete efikasni. Fokusirajte se na obaveze koje su primarne. Odlična je nedelja za saradnju i svi će Vam izaći u susret.

Jarac

Potrudite se okrenete pozitivnim stvarima, zadovoljstvima. Bićete napeti tokom cele nedelje ako ne date sebi oduška.

Mogući su problemi sa voljenom osobom. Rasprave oko svakodnevnih problema su izvesne. Ako ste slobodni, nećete želeti da menjate status.

Budite prijatni prema drugima, jer će Vam ishod posla zavisiti više od odnosa sa drugima nego od Vašeg rada.

Vodolija

Potrudite se da se zabavite i budite romantični, osetiće se promena u vezi. Imaćete dosta kontakata. Moguć je kraći put. Ne brzajte sa ulaskom u neku novu vezu.

Dajte sve od sebe na poslu. Imaćete podršku mlađih osoba. Bitno je da sa svima napravite kompromis i doći će do uspeha.

Ribe

Pružaju Vam se dobre prilike za posao, samo nemojte da imate poverenja u ljude koje ne poznajete odlično. Bitno je da se ne vraćate starim saradnicima.

Povećani su troškovi vezani za kuću i možete biti veoma napeti jer neke stvari niste planirali sada da menjate, ali su neizbežne.

Ako možete uzmite odmor ili bar neki slobodan dan. Bavite se nekom aktivnošću, oraspoložićete se.

Izvor: Mondo.rs