Nakon duge diskografske pauze Bekvalčeva se vraća na velika vrata.

 

Prvi singl sa albuma svojim zavodljivim ritmovima, ali i snažnim ženskim tekstom preti da postane veliki regionalni hit, a Natašu zadrži na mestu jednog od najangažovanijih i najpopularnijih pop izvodjača na ovim prostorima.
‘Original’ je komponovao Natašin kum Alen Stajić, tekst je pisao proslavljeni hitmejker Dragan Brajović Braja, a aranžman potpisuje ‘Atelje Trag’.
Na spotu je radilo preko četrdeset ljudi, snimao se osamnaest sati pod rediteljskom palicom Petra Pašića. Nataša u ovom video ostvarenju savršeno prolazi kroz uloge ekstravagantne dive, domino dame, ali i nežne i krhke žene okružene prezgodnim manekenkama i bajkovitom scenografijom.
‘Drago mi je da se energija i trud celokupne ekipe isplatio. Pod rediteljskom palicom iskusnog Petra Pašića i direktora fotografije Igora Vukovića, uz pomoć najboljih domaćih dizajnera i Kristininog perfektnog stajlinga uradili smo preko deset promena za samo jedan dan. Zahvaljujem celoj ekipi a publici kao i uvek ostavljam krajnji sud. Nadam se da će osetiti dobru energiju koju smo pokušali da prenesemo’, poručuje Bekvalčeva.
Uživajte uz ‘Original’!