Postoje ljudi koji na sve imaju poneki komentar. Oni uvijek imaju nešto da kažu. Na jednu vašu riječ, mogu dodati bar tri svoje, čisto da bi ostali u ravnoteži, i to onakvoj kakvu oni žele da projektuju odnosno stvaraju.

Oni uvijek moraju biti u pravu i njihova uvijek mora biti posljednja. Evo i ko su oni:

Muškarac Blizanac

Muškarac rođen u znaku Blizanaca je definitivno najveća alapača od svih muškaraca, a možda i najveća alapača uopšte. On uvijek ima detaljne opise situacije, uvijek ima unaprijed izdefinisana mišljenja, sve je on već prošao, vidio saznao, i naprosto on sve to zna! Njegovo mišljenje sa njegovog stanovišta je aksiom i uopšte nema potrebe da se provjereva. Shvatite – tako je kako on kaže! On će vas uvijek korigovati, ispravljati, dovoditi u situaciju da stalno slušate pridike, i da izazivate ljutnju, jer „zaboga“ niste postupili tako kako je on rekao. Po njegovom mišljenju, čak i kada nešto dobro uradite, neke detalje trebate korigovati.

Žena Vaga

Pod uslovom da ste prethodno opisanog iz svog okruženja „preživjeli“, spremite se za novu torturu u vidu ženske Vage! Majko mila! Ta sve zna! I sve zna najbolje! Sve ona mjeri tri puta, jednom sječe. Kod nje sve mora da se poklopi u „zadnju decimalu“, greške su nemoguće, a njeni savjeti zlata vrijedni. Još vam dijeli savjete besplatno, a vi ne postupate po njima? Samo ona na ovom svijetu zna šta ste uradili dobro, a šta niste, još samo da vi to shvatite i eto radosti za nju. Ako ste pomislili da jednom kada postupite po njenim uputstvima, odnosno poslušate njene korekcije, da će se zaustaviti – grdno ste se prevarili! Tek tad će da se „nahuška“ na vas i da najstrašnije džangriza svakog dana za svaku sitnicu, a vi ćete sve to morati da slušate, jer se ona ne umije zaustaviti.

Žena Ribe

Žena rođena u znaku Riba je prije svega previše sujetna da bi uopšte ikada sebi u životu dopustila „luksuz“ da nije u pravu. Ona je uvijek u pravu, a čak i onda kada je njen sopstveni život potpuno nesređen, ili čak haotičan, onda kada sama svojim primjerom nije zaslužila da je iko posluša, i dalje će vjerovati da je najpozvanija da drugima dijeli savjete i kroji „živote“. Ona će džangrizati za svaku sitnicu, od toga gdje ste šta ostavili, ispravljati vas, davati uputstva, pa život sa njom može veoma brzo da se pretvori u pravi pakao. „Ne daj bože“ da joj se požalite za neki ozbiljan problem, cijelu situaciju će dići na nivo masovne uzbune, a alarm će biti njego dvadesetčetvoročasovno džangrizanje, davanje uputstva, ali i propitivanje onog koga savjetuje o učinjenom, piše Noizz.rs.

 

 

 

Izvor: Srpska info