Svi imamo mane, nedostatke i slabosti a u nastavku teksta otkrijte najupečatljivije negativne osobine kod svakog horoskopskog znaka!

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike, neobičnosti i slabosti. Astrolozi su odlučili da obrate pažnju na ovo, ali ne da bi vas uvrijedili, već da biste uzeli u obzir svoje slabosti, izvukli zaključke i prihvatili svoje “mane”.

Kada smo svjesni svojih loših strana, mana ili slabosti, lakše rješavamo sukobe, probleme ili dolazimo do cilja. U nastavku saznajte najveće slabosti horoskopskih znakova:

Ovan

Ovan ne voli da mu se komanduje. Podnošenje autoriteta mu nije jača strana, zato je uvijek spreman da preuzme vlast i glavnu riječ na bilo kom životnom polju.

Bik

Bik oprezno pristupa ovom pitanju, plašeći se poraza. Ima vrlo ponosnu prirodu i nikada nije spreman da ga drugi ubeđuju. Na taj način neće završiti zadati posao, naprotiv. Mora da uradi onako kako on želi.

Blizanci

Njihovo ponašanje ponekad ukazuju na podvojenu ličnost. Ne donose odluke odmah i brzo i drugima to uvijek predstavlja pravu misteriju. Neizvjesnost uvijek određuje šta im treba.

Rak

Njegove emocije su na vrhuncu i mogu ga voditi kroz sve u životu. Ljudi obično ne mogu da vide kakav je Rak zapravo i da ga cijene, upravo zbog emocija koje otvoreno pokazuje.

Lav

Voli da bude u centru pažnje. Smatra da je njegovo mišljenje najvažnije i da ono mora da se uvaži prije tuđih, što drugima izuzetno “bode oči” i irtira ih. Ipak, Lavovi su uglavnom svjesni toga.

Djevica

Često je u stanju uznemirenosti. U nekim okolnostima, gubi samopouzdanje. Ne voli kritiku na svoj račun, jer ni sam ne voli da iznosi kritike drugima. Odnosi sa njima se teško grade, ali kada se izgrade, onda ste samo njeni.

Vaga

Pokušava da izbjegne skandale. Nikad ne govori u lice svoje mišljenje i vješto izbjegava probleme. Zbog toga često gubi prijatelje.

Škorpija

Škorpija nikome ne vjeruje. Može biti veoma ljubomorna i na svoju drugu polovinu. Često kvari odnose sa rođacima i partnerima. Planira osvete i veoma joj je teško da se približi ljudima.

Strijelac

Ne završavaju ono što su započeli. Ne vole da neko utiče na njih ili da im se govori šta da rade. Smatraju da je to nepristojno i nemaju strpljenja. Vole slobodu i nezavisnost.

Jarac

Zaboravlja na sebe i na odmor. Za njega je novac na prvom mjestu. Glavna stvar je stabilnost i uspjeh u životu. Sve se drži u tajnosti, a često zna da bude nesiguran u sebe. Plaši se osude svoje ličnosti od strane autsajdera. Ogovaranje je loša navika.

Vodolija

Vodolija je znak koji je jako teško razumjeti. Može biti dobar prijatelj zbog sposobnosti komunikacije i interesovanja za sve. Međutim, kada ga preplave emocije, to komplikuje odnose sa prijateljima i partnerima.

Ribe

Znak koji vam omogućava da preuzmete sve. Zaboravi da se brine o sebi, a imaju poteškoća u suočavanju sa stvarnošću i bežanju od nje na bilo koji način.

 

Izvor: Mondo