Glumac koji je briljantno otjelotvorio, između ostalih, i lik trebinjskog trgovca Safeta u kultnoj seriji “Ranjeni orao” bije najtežu životnu bitku.

 

Cjela balkanska regija i svi koje je poznati glumac “liječio” svojim humorom i glumom sada je uz Madžgalja koga čeka najvažnija i najteža borba u životu – borba protiv raka pankreasa!

Popularni glumac Marinko Madžgalj, izašao je prošlog petka iz bolnice gdje je proveo dvije nedelje nakon što je podvrgnut hitnoj operaciji pankreasa, i ljekari su mu preporučili strogo mirovanje kao i da mora da vodi računa o ishrani.

Madžgalj je iz KBC “Bežanijska kosa”, izašao uz pomoć strica, a za to vrijeme je njegova vjerenica Lana Sekulić završavala papirologiju.

Ni glumac ni ljudi iz njegovog okruženja nisu željeli da otkrivaju detalje u vezi sa Marinkovim zdravstvenim stanjem, a ljekari se takođe uzdržavaju od prognoza. Ono što je sigurno, cjela Srbija je uz Madžgalja koga čeka najvažnija i najteža borba u životu – borba protiv raka pankreasa.

Nadamo se da će sjajni glumac uspjeti da pobjedi opaku bolest, a na tom putu će sigurno imati veliku podršku rodbine i prijatelja, ali i fanova kojima su upravo njegova gluma i humor bili najvažniji lijek protiv životnih problema.

 

Izvor: Agencije