Od četvrtka do danas našoj redakciji javio se veliki broj učesnika nagradne igre portala Hercegovina Promo i restorana “Drijen”, povodom 8. marta – Dana žena.

Najsrećnija među učesnicima bila je naša posjetiteljka Jelena Pujić iz Trebinja, koja je osvojila osmomartovsku večeru za dvoje u restoranu “Drijen”.

O detaljima preuzimanja nagrada srećnog dobitnika ćemo obavjestiti lično, dok se svim ostalim učesnicima zahvaljujemo na učešću i želimo više sreće drugi put.

 

***

 

Okružen kršom i netaknutom prirodom restoran “Drijen”, smješten nadomak Ivanice, plijeni pažnju svakog prolaznika, a kombinacijom autentičnog hercegovačkog duha i modernih ideja u ugostiteljstvu predstavlja pravu oazu prijatnog ambijenta i vrhunskog gastronomskog ugođaja.

Uz već dobro poznati i provjereni meni ovog ugostiteljskog raja nemoguće je ne izdvojiti  specijalitet kuće platu Drijen za dvije osobe, kao i Drijen steak i T-Bone steak koji ravnodušnim ne ostavljaju nijedno nepce.

Uz pomenuto tu su i jela ispod sača, jagnjeće pečenje sa ražnja, brojna jela sa roštilja kao i karakteristična mliječna plata napravljena od više vrsta autentičnih hercegovačkih sireva.