U petak, 2. juna 2017. sa početkom u 18 časova, u hotelu „Bellevue“ u Trebinju održati finale HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE, manifestacije koju po prvi put organizuju HP media group doo, Faipa frizerska akademija i butik Stil iz Trebinja.

Prije dva mjeseca je započeo proces izbora najljepše djevojke Hercegovine za 2017. godinu, a kao kandidati su se pojavile djevojke iz svih istočno-hercegovačkih gradova.Poslije selekcije djevojaka od strane organizatora i njihovog  predstavljanje širem auditorijumu, uslijedilo je i glasanje posredstvom interneta u kome je učešće uzelo više od 13.000 onih koji su poželjeli da daju svoj doprinos ovom izboru.

Finalistkinje izbora su proteklih mjesec dana provele u izuzetno dinamičnoj atmosferi, koja je predstavljala spoj radnog i izuzetno opuštajućeg ambijenta, jer su se kroz foto-reportaže široj javnosti predstavile sa najatraktivnijih lokacija budvanske rivijere i crnogorskog primorja, ali i najzanimljivijih lokaliteta u Hercegovini.

Samo finalno veče donijeće predstavljanje 12 djevojaka u kolekcijama butika „Stil“, vjenčanicama studija „White Rose“ i kupaćim kostimima poznatog brenda „Bonatti“, uz bogat muzičko-zabavni program.

Organizaciju manifestacije HP IZBOR ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE pomogli su Kompanija „Swisslion“ – generalni sponzor, Grad Trebinje – zlatni sponzor, partneri manifestacije  hotel Bellevue i Turistička organizacija Trebinja, kao i drugi mnogobrojni sponzori.

 

SVI ČITAOCI PORTALA HERCEGOVINA PROMO IMAJU PRILIKU DA UČESTVUJU U NAGRADNOJ IGRI KOJA ĆE TRAJATI DO ČETVRTKA 1. JUNA DO 12 ČASOVA I U KOJOJ NAGRAĐUJEMO 3 ČITAOCA SA PO 2 VIP ULAZNICE ZA FINALNO VEČE HP IZBORA ZA MISS.

Pravila nagradne igre:

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete ovu objavu na Facebook stranici portala Hercegovina Promo i da u komentar ispod teksta unesete ime vašeg favorita izbora: Npr „MARIJA MARIJANOVIĆ“ ili „BOJANA BOJANIĆ“.

Takođe je potrebno da ste već pratilac facebook stranice portala Hercegovina Promo.

Nagradna igra traje do sutra, 1. juna 2017. godine u 12 časova. Tri najsrećnija učesnika koji su ispunili pomenute uslove za učešće u nagradnoj igri nagradićemo pomenutim nagradama, a izvlačenje srećnih dobitnika obaviće se u prostorijama HP media group, na adresi Kralja Petra Prvog Oslobodioca broj 55, slučajnim izborom uz pomoć portala random.org.

Imena srećnih dobitnika objavićemo sutra na stranicama našeg portala.

HP, maj 2017.