/sponzorisana objava/

Sa pažnjom i ljubavlju, uz veliki trud i zalaganje, ambijent restorana Drijen, koji se nalazi nadomak Ivanice, oplemenjuje se iz dana u dan.

Restoran „Drijen“ smješten je na lokaciji koja krije ugostiteljsku priču već više od stotinu godina, na mjestu gdje se sudaraju mediteranski  i vjetrovi sa okolnih hercegovačkih planina, uz magistralni put Dubrovnik – Trebinje.

Uz raznovrstan meni i pristupačne cijene, u ponudi se izdvajaju brojni specijaliteti kao što su oni ispod sača, brojna jela sa roštilja kao i karakteristična mliječna plata napravljena od više vrsta autentičnih hercegovačkih sireva. Pristupačne cijene će privući sve znatiželjne posjetioce, kao i jednostavan pristup parkingu. U “Drijenu” možete uživati i u bifteku, telećim medaljonima, kao i hrskavoj piletini u umaku od kikirikija, te čokoladnom sufleu.

Veliko osvježenje za sve posjetioce je, od nedavno, novi ambijent i proširen kapacitet ovog ugostiteljskog objekta, koji sada može da primi više od stotinu gostiju te je proširenjem kapaciteta postao idealno mjesto za organizaciju raznih događaja, rođendana, vjenčanja, krštenja itd.

Mjesto u kojem ćete pronaći mir u skladu sa prirodom, koja je ovaj lokalitet okružila kamenom i drvetom, od čega je pomno osmišljen i sagrađen i sam restoran i ambijent oko njega.

I dalje vas u „Drijenu“ očekuje ljubazno osoblje, te bogata karta jela i pića uz koju će vam renovirani ambijent priuštiti dozu romantike i duha dobrih starih vremena. 

Više nego dovoljno razloga da se prepustite čulima i posjetite restoran „Drijen“.

Posjeta „Drijenu“ je idealna prilika da među svakodnevnim obavezama pronađete vremena za sebe i svoje voljene. „Drijen“ vas poziva u posjetu prepuštenu svim njegovim čarima.

 

“Drijen” možete pratiti i na Facebook-u i na Instagramu.

 

HP, januar 2018.