U današnje su vrijeme fotografije postale jedan od glavnih načina izražavanja, ako ne i prvi, s obzirom na to da konstantno dijelimo razne proživljene trenutke na društvenim mrežama.

Od svakodnevnih zadataka do praznika i posebnih životnih događaja, fotografije čuvaju uspomene. Vrijeme prolazi brzo i nije uvijek lako živjeti u trenutku. Snimanje fotografija omogućuje nam da zadržimo i uživamo u tim trenucima još malo duže.

Svaka fotografija ima svoju priču te jedinstvenu sposobnost da nas prenese na drugo mjesto i u drugo vrijeme. Naprimjer, fotografije pokazujemo svojim prijateljima i porodici dok im govorimo o našem zadnjem putovanju ili događaju koji smo prošli. S kamerom uvijek uz sebe jednostavno možemo dokumentovati svoje dane i tako pričati priču koju želimo podijeliti.

U današnje vrijeme sve više ljudi želi imati dobre fotografije. Gledamo oko sebe – društvo, poznanike, strance – kako pokušavaju da dođu do savršene fotografije. To su ozbiljne muke. Neki se na kraju iznerviraju i odustanu.

Upravo o fotografiji, njenom nastanku i savjetima kako do što bolje fotografije pričamo danas na dvočasovnom druženju “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

I danas očekujemo vaše pozive na naš broj telefona 059 241 025, a možete nam pisati i na naš facebook nalog Hercegovina Promo – Radio Padrino, kao i na naš instagram profil HP Media.

Pridružite nam se i proćaskajte “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

 

HP, januar 2021.