Šminkanje je sastavni dio rutine svake žene. Bilo da svoj dan jednostavno ne možemo zamisliti bez nje (posebno ako smo prošlu noć probdjeli), profesionalno smo vezani uz nju ili je volimo (ali u umjerenim količinama), šminka je dio naše svakodnevice već vjekovima. Gotovo da i ne postoji društvo u kojem se ne pridaje pažnja ljepoti i njezi lica i tijela, jedino se proizvodi koji se koriste, kao i aktuelni trendovi mijenjaju.

Šminka je najbolji lek da popravite raspoloženje. Ponekad je dovoljno da nanesete omiljeni crveni ruž na usne i loše vrijeme će imati neku drugačiju notu, a dan biti obojen i bar malo popravljen.

Zamislimo četiri drugarice koje sede za stolom. Uopšte nije važno koliko imaju godina, ali ukoliko se samo spomene reč šminka, razgovori mogu da potraju satima. Baš svaka ima omiljenu maskaru ili je kupila novu paletu senki za oči, koja je i te kako po njenom ukusu i želi to da podijeli sa svojim prijateljicama.

Nerijetko ćete i među fotografijama u telefonu mnogih žena pronaći proizvode koje su im drugarice toplo preporučile. Jednostavno, kada pronađemo nešto što nam se sviđa, želimo tu informaciju da podijelimo sa svima.

O šminkanju, zašto je volimo i savjete za najbolji makeup look donosimo vam na današnjem druženju “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

Očekujemo vaše pozive na naš broj telefona 059 241 025, a možete nam pisati i na naš facebook nalog Radio Padrino – Hercegovina promo, kao i na naš instagram profil Padrino radio.

Pridružite nam se i proćaskajte “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

 

HP, jul 2021.