Feng shui postao je dio svakodnevnice života i puno je onih koji ga uključuju u svoj život. To je drevna kineska vještina koja se odnosi na posebno uređivanje života i prostora gdje ljudi žive.

Feng shui je obično povezan s nekoliko tehnika. Kao jedna od popularnijih navodi se kompas metoda. Tu se prije svega misli na na način gledanja životnog prostora. Dakle kada krenete s preuređenjem, bilo bi dobro umjesto da gledate samo jednu stvar, naglasak stavite na cijelu sliku. Stvari su uvijek povezane i međusobno djeluju jedni na druge.

Dovodi do životnog boljitka, zdravlja i usaglašene ljubavi. Pomažu da nađete povoljnu lokaciju za stan, kuću, poslovni prostor, da sredite unutrašnju dekoraciju, okolinu i popravite zdravlje i energetski balans. Usaglasite ljubav i odnose u familiji, pojačate međuljudske odnose i komunikaciju sa decom. Napredujete u karijeri i privatnom biznisu, na kraju, da lakše povećate priliv novca, neophodan u vremenu materije u kojoj živimo.

Tajne feng shua otkrivamo na današnjem dvočasovnom druženju “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

Očekujemo vaše pozive na naš broj telefona 059 241 025, a možete nam pisati i na naš facebook nalog Radio Padrino – Hercegovina promo, kao i na naš instagram profil Padrino radio.

Pridružite nam se i proćaskajte “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

 

HP, septembar 2021.