Ljubav je oduvijek komplikovana, a društvene mreže su je dodatno zakomplikovale.

Da li ste svesni koliko internet šteti vašoj ljubavnoj vezi? Razmislite koliko ste problema imali sa partnerom upravo zbog društvenih mreža. Virtuelni svet dokazano šteti ljubavnim vezama.

Virtuelni svet je nerealan, a često ga poredimo sa realnim. Mnogi od nas su danas zavisni od interneta. Da li smo uopšte svesni koliko je to loše? Koliko možemo da izdržimo bez mobilnog telefona? Možemo li uopšte bez njega? Najveći deo vremena provodimo na društvenim mrežama.

Zavisnost o smartphoneovima ne mijenja samo način na koji provodimo vrijeme, već i cijeli tok misli i osjećaja. Neprestano provjeravanje društvenih mreža uzima dragocjeno vrijeme koje se može provesti s partnerom. Zato se tehnologija danas smatra glavnim okidačem ljubomore, prepirki, svađa, pa čak i prekida ljubavnih veza. Činjenica da je sve dostupno u svako vrijeme izaziva barem malu dozu nesigurnosti u partnera. Praksa pokazuje kako taj strah često nije bez razloga.

O uticaju društvenih mreža na ljubav pričamo na današnjem dvočasovnom druženju “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

Očekujemo vaše pozive na naš broj telefona 059 241 025, a možete nam pisati i na naš facebook nalog Radio Padrino – Hercegovina promo, kao i na naš instagram profil Padrino radio.

Pridružite nam se i proćaskajte “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

 

HP, februar 2021.