Život je sam po sebi prepun suprotnosti sa kojima se u određenim fazama poprilično teško mirimo. Godine, kilaža, visina i mnogo toga još već na prvi pogled razlikuje osobe, čini ih posebnim i drugačijim od drugih.

Mnogima postaju nezadvoljni kada dobiju par kilograma viška pa se više ne mogu uvući u omiljene farmerke, frizer im ne napravi frizuru kakvu su oni zamislili ili im iskoći bubuljica na licu na dan neke važne svečanosti. Sve su te stvari utiču na čovjekove raspoloženje, ali i značajno ruše samopouzdanje, a tako su male i prolazne.

Međutim, kako se izboriti kada je problem dosta teži?

Kada zamislimo osobu sa posebnim potrebama uvijek vidimo tužno lice iako to u stvarnosti nije baš tako. Obično ostajemo iznenađeni pri susretu sa ovim hrabrim ljudima, količina pozitivne energije, vedrine i pozitivnog stava je ono što ih najčešće krasi.

Kako to uspjevaju i u čemu je tajna pričaćemo na današnjem dvočasovnom druženju “Na kafi sa Ivanom i Cecom”, te vas pozivamo da budite i danas od 10 časova uz 90,8 MhZ.

 I danas očekujemo vaše pozive na naš broj telefona 059 241 025, a možete nam pisati i na naš facebook nalog Hercegovina Promo – Radio Padrino, kao i na naš instagram profil HP Media.

Pridružite nam se i proćaskajte “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

 

 

 

HP, decembar 2020