U današnjem dvočasovnom druženju “Na kafi sa Ivanom i Cecom” pričamo o Crnom petkom, odnosno o sniženjima koja su danas aktuelna, a u pojedinima buticima popusti dostižu do nevjerovatnih 70 odsto.

I kod nas je većina prodavnica već početkom nedelje potrošače obradovala popustima. Ipak, najveća sniženja do 70 odsto trajaće tokom “crnog petka”. Najveće akcije i ove godine odnose se na tehniku, odeću i obuću, kozmetiku.

U većini tržnih centara, sniženja će trajati od danas pa do nedelje, 29. novembra. U nekima će opet, sniženje trajati samo danas, dok će u drugima potrošači moći da iskoriste popuste i u ponedeljak.

Ovo je definitivno najakteulnija tema danas, zbog čega smo joj i posvetili dvočasovno druženje. Između ostalog pričaćemo i o tome koliko naši butici prate svjetske trendove i daju velika Black Friday sniženja, da li natpisima sa izloga samo mame kupce ili su popusti stvarni.

I danas očekujemo vaše pozive na naš broj telefona 059 241 025, a možete nam pisati i na naš facebook nalog Hercegovina Promo – Radio Padrino, kao i na naš instagram profil HP Media.

Pridružite nam se i proćaskajte “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

 

HP, novembar 2020.