Povjerenje je osnov svakog dobrog odnosa.  Ukazati nekome povjerenje znači otvoriti srce, dopustiti nekome da nas upozna u potpunosti i ogoliti svoju dušu. Otvoriti srce znači izložiti ga opasnosti da bude povrijeđeno i slomljeno. Povjerenje je kamen temeljac svake duboke ljubavne veze, svakog pravog prijateljstva, jer bez povjerenja mnogo toga gubi smisao. Pored vjere u druge, vjera pojedinca u sebe je nezaobilazna za ispunjen život. Jer samo osoba koja vjeruje u sebe i svoje sposobnosti ostvariće svoje snove.

Na talasima Padrino radija od 10 do 12 časova mogli ste da čujete kome naši slušaoci poklanjaju svoje povjerenje, ko je osoba na koju se najviše mogu osloniti, ali i to da li danas mediji uživaju povjerenje građana.

A zabavne trenutke priredili su nam mališani koji su nam u toku emisije otkrili  šta je za njih povjerenje.

Na kafi Ivana i Ceca su takođe podijelile i svoja iskustva o povjerenju u medije za vrijeme korona virusa i da li mediji na pravi način informišu građane.

Za sve vas koji ste propustili današnje druženje, novo je zakazano već sutra od 10 časova, a na 90,8 MhZ vas čeka dobra zabava, zanimljive informacije i naravno mnogo pozitivne energije.

 

 

HP, oktobar 2020