Koliko puta niste imali snage da ustanete iz kreveta? Idete na posao? Izađete u grad? Odete u bioskop? Koliko puta ste bili umorni  čim ustanete, a dan započeli samo šoljicom kafe? Ukoliko su Vaši odgovori na ova pitanja DA, vreme je da se pozabavite svojim životom, zdravljem i ishranom. Vaše zdravlje i produktivnost u svim sferama života direktno su povezani sa načinom ishrane koji svakodnevno primenjujete.

Zdrava ishrana je baza zdravog života. Ukoliko ste nekada u životu primenjivali određene zdrave navike zarad boljeg osjećaja u organizmu, pri tom ne pazeći šta jedete, onda ste sasvim sigurno shvatili kako nedostatak pravilne ishrane ne može baš ništa da nadomjesti.

Na današnjem dvočasovnom druiženje “Na kafi sa Ivanom i Cecom” pričamo upravo o zdravoj ishrani, koja hrana odgovara organizmu, a čućemo i savjete nutricioniste .

Očekujemo vaše pozive na naš broj telefona 059 241 025, a možete nam pisati i na naš facebook nalog Radio Padrino – Hercegovina promo, kao i na naš instagram profil Padrino radio.

Pridružite nam se i proćaskajte “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

 

HP, februar 2021.