Pandemija korona virusa otežala je kretanje ljudi, a uvedena su i ograničenja putovanja u cilju sprječavanja širenja novog virusa kako bi se očuvalo zdravlje građana. Mnogima nedostaju putovanja i vikend izleti, druženja sa prijateljima i rodbinom koja živi i rade u inostranstvu.

Ne tako davno, dešavalo se da poželimo da odemo negdje i za vikend smo već spakovali kofere i otputovali. Prošle godine smo naučili lekciju i vjerovatno niko više neće putovanja uzimati zdravo za gotovo.

Posebno atraktivna su bila i vikend putovanja, koja su bila pogodna pogotova Trebinjcima zbog blizine susjedne Crne Gore i Hrvatske. Izlet do Dubrovnika ili Herceg Novog bio je svakodnevica većina nas.

Međutim sa zatvaranjem granica, ostali smo primorani da sve vrijeme provedemo unutar okvira svoje države. S vremenom mjere su bile pooštrene, a potom u posljednjih nekoliko dana došlo je do blagog popuštanja pa se tako od 11 januara može u Crnu Goru bez obaveznog PCR testa. Srbija je takođe otvorila svoje granice, pa sada imamo mogućnost slobodnog odlaska i u tu zemlju.

Da li su turističke agencije sa područja Trebinja spremile posebne aranžmane s otvaranjem granica i gdje to možete da putujete u narednom periodu saznajte na dvočasovnom druženju “Na kafi sa Ivanom i Cecom”.

Danas pričamo o ovoj temi, a očekujemo vaše pozive na naš broj telefona 059 241 025, a možete nam pisati i na naš facebook nalog Hercegovina Promo – Radio Padrino, kao i na naš instagram profil HP Media.

Pridružite nam se i proćaskajte “Na kafi sa Ivanom i Cecom.

 

 

HP, januar 2021.