U duhu praznika koji predstoje, kompanije m:tel i Alcatel su jutros obradovale građane Trebinja pripremivši nesvakidašnju akciju i poklone za prve prolaznike. Tako su ranoranioci koji su se zatekli u centru grada na svom putu ka poslu, fakultetu ili školi imali priliku prisustvovati neobičnom prizoru. Trg Slobode u Trebinju bio je prekriven raznobojnim kišobranima čineći pomalo bajkovit prizor.

Trebinjci koji su prisustvovali ovom događaju i nastavili svoju šetnju pod novim kišobranom su bili oduševljeni. Imali su pozitivne reakcije i riječi hvale za ove dvije kompanije, te im se mnogo svidjelo novo ruho, koje je na kratko, dobio trg.  Najčešći komentar je bio kako je danas rijetkost da neko nešto poklanja ne tražeći ništa za uzvrat.

Izazvali smo osmjehe na licima ljudi različitih uzrasta i profesija, što je svojevrstan dokaz da je šarenilo m:tel i Alcatel kišobrana mnogima uljepšalo hladno i mračno jutro.

Šetače koje smo zatekli tog jutra i korisnike kompanije m:tel, ali i one koji to nisu, želimo da obavijestimo ova akcija bila dio promocije odličnog telefona kompanije Alcatel, modela POP C7 DUAL SIM. Ovaj pametni telefon nalazi se u aktuelnoj m:tel ponudi, a dostupan je po cijeni od 1KM uz MOJ MIX 30.

Kompanija m:tel poziva sve koji su bili dio ove simpatične akcije, da svoju fotografiju potraže na oficijelnoj Facebook stranici facebook.com/mtelbih.

 

Izvor: 6yka.com