U organizaciji TSV Milbertshoven iz Minhena i trenera Željka Depandera mladi fudbaleri Leotara dobili su priliku da odmjere snage sa vršnjacima iz Bundeslige na turniru koji se od 11. februara u Minhenu.

Trinaest dječaka, godište 2005., u četvrtak veče zajedno sa svojim trenerima Olegom Ćurićem, Anelom Ramićen i Pajom Jankovićem zaputiće se put Njemačke.

Još ljetos smo dobili poziv za prestižni turnir u Minhenu, gdje učestvuju najjači klubovi iz Njemačke. Turnir se igra u kategoriji U13(predpionori) po pravilima Bundeslige. Sam značaj turnira potvrđuju klubovi iz samog vrha Bundeslige, pa će se naši momci naći u grupi sa Bajernom, Unterhahingom, Ulmom i Regensburgom- istakao je Oleg Ćurić.

Treneri ističu da je ovo odlična prilika za promociju kluba i Trebinja uopšte, dok se mali fudbaleri najviše vesele odmjeravanju snaga sa svojim vršnjacima iz prestižnih klubova Njemačke.

– Ovo je još jedna potvrda truda, rada i kvaliteta omladinske skole FK Leotar i istrajnosti da se, bez obzira na tešku situaciju u klubu, sa djecom dobro radi. Kao nagrada dobrog rada dolazi potvrda milionskih transfera igrača koji su prošli omladinsku školu FK Leotar Cimirota, Mihojevića, Gaćinovića, koji su i A reprezentativci BiH, odnosno Srbije– poručuje Ćurić.

Ćurić se ovom prilikom zahvalio na pomoći u organizaciji na odlazak na turnir Gradskoj upravi i Hidroelektranama na Trebišnjici.

 

HP, februar 2018.