U Sportskoj dvorani Grada sunca – Aqua Park od 1. do 2. 09. održaće se Međunarodni rukometni turnir prijateljstva.

Na turniru će pored rukometnog kluba “Leotar” učestvovati: RK “Metaloplastika Šabac”-, bivši  dvostruki prvak Evrope i član Super lige Srbije, RK “Lovćen Cetinje” – aktuelni prvak Crne Gore i RKHM “Dubrovnik”, član Prve lige Hrvatske.

Pokrovitelj i generalni sponzor turnira je Grad Sunca – Aqua park Trebinje, gdje će se i održati ovaj turnir u novoizgrađenoj i moderno opremljenoj dvorani ovog sportsko-rekreativnog centra.

Turnir će ujedno biti i generalna proba trebinjske ekipe pred početak Premijer lige BiH koja počinje sredinom septembra ove godine.

Učesnici današnje konferencije za medije organizovanoj u hotelu „SL Panorama“ bili su: zamjenik gradonačelnika grada Trebinja i predsjednik Organizacionog odbora turnira Mirko Ćurić, predsjednik RK „Leotar“ Vladan Šegrt, sekretar sportskog društva „Leotar“ Boban Brnjoš, Davorin Okiljević, menadžer Sportsko – rekreativnog centra „Olimp“.

Zamjenik gradonačelnika grada Trebinja i predsjednik Organizacionog odbora turnira Mirko Ćurić istakao je svoje zadovoljstvo povodom organizacije prvog međunarodnog rukometnog turnira prijateljstva Trebinje 2018.

Turnir će okupiti važne rukometne klubove iz regiona i na taj način pokazati da se Trebinje sve više otkriva kao sportski centar Republike Srpske. Kao i do sada grad Trebinje maksimalno podržava sportske kolektive i sportske aktivnosti jer nam je izuzetno važno da sport bude taj koji će okupljati omladinu, a ne neke neprihvatljive društvene pojave“ – kazao je Ćurić i dodao da se nada da će turnir postati prestižan i tradicionalno se održavati u našem gradu u godinama koje slijede.

Predsjednik RK „Leotar“ Vladan Šegrt pozvao je sve ljubitelje sporta da podrže turnir koji će okupiti ekipe koje zaista puno znače u svijetu rukometa.

Naša ideja je da ovaj turnir preraste u tradiciju, te da već iduće godine okupimo više klubova učesnika.  Autobuski prevoz je obezbijeđen, ulaz na ovaj sportski spektakl je besplatan, a mi očekujemo veliki broj posjetilaca koji će, prije svega, uživati u dobroj i korektnoj igri“ – rekao je Šegrt.

Konferencija za medije u Gradu sunca povodom 1. Međunarodnog rukometnog turnira prijateljstva Trebinje 2018.Više detalja čitajte na našem portalu: https://www.hercegovinapromo.com/medunarodni-rukometni-turnir-prijateljstva-trebinje-2018-u-gradu-sunca/

Geplaatst door Hercegovina Promo op Maandag 20 augustus 2018

Medijski sponzori turnira su:

 

– HP MEDIA GROUP i Radio Padrino

 

– Herceg TV

 

– EURO BLIC

HP, avgust 2018.