/sponzorisana objava/

Istinski ljubitelji urbane i ˝sneaker˝ kulture u Trebinju, uskoro će imati prilike da se istinski pozabave svojim outfitom i to u jednoj od najpopularnijih urbanih radnji širom BIH – Buzz Sneakers Station-u, radnji koja svojom ponudom uspjeva da zadovolji potrebe i najzahtjevnijih kupaca.

Buzz je glavna stanica za sve ljubitelje dobrih i drugačijih patika, koji žele da svojom obućom daju lični pečat svakoj kombinaciji i na taj način kreiraju jedinstven stil. Ako želite da prvi prošetate nove patike koje prate posljednje modne trendove, onda je Buzz pravi izbor za vas.Promovišući urbanu, streetstyle kulturu na originalan način, pomenuta prodavnica svake sezone u ponudi ima modne linije patika Nike, adidas, New Balance, Puma, Reebok, Converse…

-Zvanično otvaranje zakazano je za četvrtak 29. avgust. Pozivamo sve ljubitelje urbanih patika da nam se pridruže na otvaranju a sve kupce koji posjete ovu prodavnicu od 29. do 31.avgusta očekuje popust od 20% na kompletan asortiman.

Trebinje kao grad mladih, grad budućnosti, kulture i sporta potvrđuje svoje mjesto na mapi sneaker kulture u BIH. Vjerujemo da će vijest o otvaranju Buzz prodavnice veoma obradovati sugrađane, a posebno ljubitelje patika i urbanog stila. Buzz shop se otvara na lokaciji Kralja Petra I Oslobodioca bb.

HP, avgust 2019.