Rukometaši Leotara igraju sjajno ove sezone. Trebinjski klub je trenutno na drugoj poziciji u prvenstvu BiH, a dobri rezultati nisu “uspavali” izabranike trenera Darka Tavrića.

Trebinjski klub je u dosadašnjem dijelu šampionata itekako pokazao da ima tim za borbu za vrh, međutim, Hercegovci stoje čvrsto na zemlji i ne razmišljaju previše naprijed.

Naime, dobri rezultati otvaraju mogućnost da se Leotar u nastavku šampionata bori čak i za mjesto koje vodi u evropska takmičenja što bi bio veliki izazov za hercegovački tim.

Pouzdani Vladimir Tomić ističe da ekipa trenutno o tome ne razmišlja.

– Ambicije se nisu promijenile, ne zalijećemo se nakon serije dobrih rezultata. Tu smo gdje smo, a prema prikazanim partijama definitivno smo zaslužili mjesto na kojem se nalazimo. Skoncentrisani smo samo na naredni meč i u svaki ulazimo sa ciljem da odigramo što bolje i pružimo maksimum. Ako ovako nastavimo, onda tek možemo da razmišljamo o većim ambicijama. Evropska takmičenja se nekad spomenu, ali smo svi mi čvrsto na zemlji. Nema opuštanja znamo šta nas čeka u nastavku takmičenja. Naravno ako nam se ukaže šansa i nastavimo ovu dobru seriju u drugom dijelu šampionata onda možemo i da razmišljamo o tome da se borimo i za ta tri mjesta – rekao je Tomić.

 

 

 

 

Izvor: Srpska info