Košarkaši Leotara nastavljaju šampionat utakmicom 17. kola, u kojoj na domaćem parketu večeras dočekuju ekipu OKK “Rudar 2015” iz Ugljevika.

Iako gosti ne briljiraju ove sezone, iz tabora plavo-bijelih upozoravaju na kvalitet protivnika i njihov motiv da se pokažu u što boljem svjetlu.

“Ekipe iz donjeg dijela tabele dolaze u Trebinje potpuno rasterećene, jer je breme favorita apsolutno na našim plećima što njima daje bezgraničnu slobodu i kreativnost u igri. Upravo zbog toga moji momci moraju u meč ući potpuno koncentrisani i spremni da daju sve od sebe kako bi nastavili ovaj sjajan niz pobjeda” rekao je Dražen Šegrt, šef struke KK Leotar.

Ono što posebno raduje stručni štab, ali  i navijače je činjenica da je “proradio” i Milan Lužajić, koji se u proljećnom dijelu šampionata vratio u matični klub.

“Protiv Sutjeske u Foči sam konačno otvorio šut i na strani tako da vjerujem da je šuterska kriza definitivno iza mene. Atmosfera u ekipi je fantastiča, pa se nadam da ćemo uz pomoć naših navijača večeras ostvariti novu pobjedu i čvrsto ostati na čelu košarkaškog karavana Republike Srpske” rekao nam je Milan Lužajić, organizator igre KK Leotar.

Meč je zakazan za subotu (večeras), 24.02 sa početkom u 19 časova.

 

HP, februar 2018.