/sponzorisana objava/

Na Stadionu malih igara “Aleksandar Masleša” u Bregovima večeras će se održati  koncert popularnih pjevača Đanija i Peđe Medenice, a atmosferu će dodatno podići Katarina Grujić.

Karte po cijenama iz pretprodaje mogu se kupiti i danas na šalteru Sportske dvorane Bregovi. Cijena ulaznica u iznosi 10 KM. Broj VIP ulaznica je ograničen, a mogu se kupiti po cijeni od 15 KM. VIP info: 066 419 940.

Početak koncerta zakazan je za 20 časova, a pored navedenih muzičkih umjetnika očekuju se i gosti iznenađenja.

Jedan od organizatora ovog muzičkog dešavanja Igor Mastilović ističe da se organizacione pripreme privode kraju, te da se očekuje veliki broj posjetilaca iz Hercegovine, ali i regiona.

Trenutno su ovo najpopularniji pjevači, njihovi termini su popunjeni unaprijed, ali eto uspjeli smo da organizujemo njihov nastup u našem gradu. Estradni menadžer Goran Lečić i ja smo došli na ideju da izaberemo baš njih, budući da u njihovim hitovima uživa široka narodna masa” – rekao je Mastilović i dodao da je do sada naišao samo na pozitivne reakcije Trebinjaca, ali i okoline povodom predstojećeg koncerta.

Za sve posjetioce pripremljen je bogat repertoar, kako starih, tako i novih pjesama.

Ukoliko kupite VIP ulaznicu, u ponudi vam je veliki izbor pića: Heineken pivo, Johnnie Walker Red Label, Smirnoff, Gordon’s, Vitinka, Vivia, Exotic – kruška, Rooster.

Ulaznice možete kupiti u White baru, Merlot baru, piceriji Cancello, Sportskoj dvorani Bregovi.

 

HP, avgust 2018.