Pročitajte koje znakove očekuje flert, ljubav ili raskid ovog ljeta?

Ovan

To bi mogao biti kolega s posla ili prijatelj u zemljanom znaku – Bik, Djevica ili Jarac. Nekome od njih se sviđate već neko vrijeme, a uskoro će se kod vas razviti slični osjećaji.

U narednih nekoliko sedmica sve ćete znati i stvari će se početi zagrijavati. Uz tu osobu osjećaćete se sigurno i rado ćete biti u njenom društvu.

Bik

Zbližićete se sa nekim prema kome ste se u početku osjećali ravnodušni iako ga oduvijek smatrate atraktivnim. Biti će to neko vatrenog znaka – Ovan, Lav ili Strijelac.

Sve će se razjasniti u sljedeća dva mjeseca i sve je nekako povezano sa vašim domom. Moguće je da se radi o nekome ko živi u blizini, po vašoj ulici šeće psa, parkira blizu vaše kuće… Držite oči širom otvorene. Čeka vas strasno ljeto nakon čega bi svako mogao poći svojim putem.

Blizanci

To će biti Rak ili Škorpija, iako su malo preintenzivni znakovi za vas, ući će vam u život na kraju nekog njihovog životnog perioda. Možda će to biti kraj braka, studija, posla ili nekog drugog poglavlja.

Uprkos svemu, neće biti slomljen, već spreman krenuti dalje, i tu ćete se vi naći. Bićete upleteni u novi početak života te osobe koju možda već poznajete i postoji neka hemija među vama.

Rak

To je neko ko vas zanima već duže vrijeme, ali nikada se ništa nije dogodilo. Radi se o zemljanom znaku – Biku, Djevici ili Jarcu. Moguće da je to neko nešto stariji od vas, mudar i siguran u sebe ko se nalazi na prekretnici.

Vatra među vama zapaliće se u narednih mjesec dana, veza će biti prepuna strasti. Volite otkrivati tajne, a ta veza će vam otkriti mnoge ljepote. Postoji mogućnost da ćete jedno iz drugoga izvlačiti ono najbolje i podsticati stvari za koje ste mislili da su nemoguće. Imate zajedničke ciljeve u životu.

Lav

Vas čeka strastvena avantura sa nekim vatrenim znakom – Lav, Ovan ili Strijelac. Možda je to neko mlađi ili nezreliji od vas ili neko s kime vam se ukrštaju životni putevi. Sve će početi uskoro kao virtuelna romansa, možda posredstvom weba ili SMS-ova.

Oboje imate jake osjećaje jedno prema drugome, toliko snažne da imate osjećaj kao da ćete eskplodirati. Spremni ste na igru i ljeto vam sigurno neće biti dosadno. Bez obzira pretvori li se to u dužu vezu ili ne, biće to možda najbolji seks koji ste ikada imali.

Djevica

Biće to Lav! Iako to nije uobičajena kombinacija zvjezdanih znakova, ponekad nešto drugačije i nepredvidljivo i nije loša stvar. Radi se o nekome ko je iskusan, mudar je, borac i ima puno toga za podijeliti s vama. Volite biti blizu te osobe i osjećate da se na nju možete osloniti, inspiriše vas i daje vam samopouzdanje.

Tokom ovog ljeta nešto će se značajno promijeniti u vašem životu, na bolje, iako će biti bolnih perioda. Ta osoba će ući u vaš romantični svijet na toj prekretnici, a veza će imati potencijala za nešto zaista ozbiljno.

Izvor: Ljepota i zdravlje