Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ove sedmice, piše Dubrovački vijesnik.
Cantabile d.o.o. zapošljava prodavača telekomunikacijskih usluga (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 11.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, godina dana iskustva, fleksibilnost, proaktivnost, prezentacijske i prodajne vještine. Posao obuhvaća prezentaciju i prodaju telekomunikacijskih usluga. Provjerite više putem linka.

Luxury Home j.d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 24.12. Potrebna je srednja stručna sprema i pet godina radnog iskustva. Provjerite više na linku.

Pizza Shop zapošljava unapređivača prodaje – terenskog komercijalistu (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a rok prijave je 10.12. Uslovisu minimalno srednja stručna škola, važeća vozačka dozvola B kategorije, komunikacijske vještine i pozitivan stav. Poslodavac nudi adekvatna primanja, bonuse i rad u opuštajućoj atmosferi. Više o poslu provjerite na linku.

Viva d.o.o. zapošljava rukovodica prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Traži se visoka stručna sprema i znanje engleskog jezika. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te poznavanje osnova informatike. Posao obuhvata samostalnu organizaciju prodaje, rukovođenje zaposlenima u prodaji, povećanje prodaje i slično. Provjerite više ovdje.

Studio plus j.d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) za rad u Korčuli. Prijave su otvorene do 23.12. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Detalje provjerite ovdje.

Obšivač zapošljava električara održavanja (m/ž) u Metkoviću. Potrebno je više radnika. Traži se srednja stručna sprema, a poslodavac osigurava smještaj. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Luka Mljet d.o.o. zapošljava pekara (m/ž). Lokacija rada je Babino Polje, a rok prijave 27.12. Za posao je potrebna završena osnovna škola te tri godine radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite više o poslu ovdje.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda, istražiti i ustanoviti poslovne prilike, razviti i održati pozitivne i bliske poslovne veze s partnerima i lokalnim stomatolozima i slično. Za posao je potrebno prethodno iskustvo u prodaji i posjedovanje kontakata u području dentalne medicine, orijentiranost na rezultate, važeća vozačka dozvola te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

IZOstil zapošljava hidroizolatera (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Prijave su otvorene do 7.12. Uslovi su srednja stručna sprema i radno iskustvo u hidroizolacijama i građevini. Prijavite se putem linka.

Maksimir – gradnja d.o.o. traži majstora / montera suhe gradnje (m/ž), majstora / soboslikara (m/ž), majstora / zidara (m/ž) i majstora / tesara (m/ž). Rad se odvija u Hrvatskoj, a potrebno je radno iskustvo i samostalnost u radu. Prijavite se na linku.

 

Izvor: Dubrovački vijesnik