Večeras je u Sportskoj dvorani “Miloš Mrdić” u Trebinju odigran posljednji meč prvog kola prvog izdanja jedinstvene Premijer lige BiH u futsalu između aktuelnog prvaka BiH KMF “Tanga” iz Istočnog Sarajeva i domaćeg “Leotara”. Gosti iz Istočnog Sarajeva su u utakmicu ušli kao favoriti jer su prethodnih dana imali zapažene nastupe u Evropskoj ligi šampiona, gdje su se plasirali u Top 16 fazu takmičenja.

U odličnom ambijentu, pred više od 300 poklonika dvoranskog fudbala, Leotar je slavio rezultatom 2:1 (1:1) u odličnoj fudbalskoj predstavi napetoj do posljednjeg sudijskog zvižduka. Dvostruki strijelac za Leotar bio je Miljan Vico, dok je za goste jedini pogodak u finišu prvog dijela meča postigao Erić. Kod domaćina se uz Vica istakao i golman Sulaver, koji je nekoliko puta odličnim intervencijama sačuvao prednost domaćih.

Ako je suditi po startu sezone trebinjski fudbaleri će i ove godine igrati zapaženu ulogu u novoformiranoj Premijer ligi BiH, kao i u godinama iza nas. Ovaj relativno mladi sportski kolektiv je najuspješniji lokalni klub u ekipnim sportovima već dugi niz godina u gradu na Trebišnjici, iako funkcioniše u izuzetno teškim materijalnim uslovima na granici egzistencije.

Futsal 3

Futsal 5

Futsal 1

Futsal 4

Futsal 6