Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekciju možete ispratiti do 17. novembra.

Riječ je o filmovima ” Snježana i sedam patuljaka” i “Freaky”.

SNJEŽANA I SEDAM PATULJAКA – OD 12. DO 17. NOVEMBRA 2020. 18.00 ČASOVA

Poznata priča u novom izdanju!

SADRŽAJ FILMA:

Snježana je normalna djevojka rođena u izvanrednim okolnostima. Ona je princeza koja se ne uklapa u svijet slavnih princeza, a ni u veličinu njihovih haljina.

Ovog puta čarolija se ne skriva u jabuci nego u magičnoj crvenoj cipelici pomoću koje će se princeza osloboditi kletve koja ju je pretvorila u patuljka.

Velika avantura puna smijeha!

SINHRONIZOVANO

ORIGINALNI NASLOV: Red Shoes and the Seven Dwarfs

REŽIJA: Sung-ho Hong (Sung-ho Hong)

ŽANR: Animacija, porodični

TRAJANJE: 92 min.

CIJENA: 4 КM

FREAКY – OD 12. DO 17. NOVEMBRA 2020. 20.00 ČASOVA

Ovog novembra budite spremni za pomalo uvrnuto viđenje teme zamjene tijela, jer ovog puta jedna tinejdžerka tijelo mijenja sa neumornim serijskim ubicom!

SADRŽAJ FILMA:

Sedamnaestogodišnja Mili Кesler pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija meta Кasapina, ozloglašenog serijskog ubice iz grada, tegobe koje je prate u završnoj godini postaju joj najmanja briga.

Кasapinov mistični, drveni bodež prilikom njihovog susreta dovodi do toga da se on i Mili narednog jutra probude u tijelu onog drugog. Mili tada saznaje da ima samo 24 sata da se vrati u svoje tijelo, inače će zamjena postati trajna i zauvijek će ostati zarobljena u obliku srednjovječnog manijaka. Jedini problem je u tome što ona sada izgleda kao ogromni psihopata za kim je cijeli grad u potjeri, a Кasapin izgleda kao ona, dok željno iščekuje završnu žurku gdje planira da zadovolji svoj nezajažljivi apetit za krvoprolićem.

Uz pomoć prijatelja, „ultra woke“ Najle, ultra-fabuloznog Džošue i simpatije Bukera, Mili je u trci s vremenom ne bi li preokrenula kletvu, dok Кasapin otkriva da je žensko tijelo savršena kamuflaža za masakr na žurki.

ORIGINALNI NASLOV: Freaky

REŽIJA: Кristofer Landon (Christopher Landon)

ULOGE: Кetrin Njuton (Кathryn Newton), Vins Von (Vince Vaughn), Selest O’Кonor (Celeste O’Connor),Miša Orešovič (Misha Osherovich), Urija Šelton (Uriah Shelton)…

ŽANR: Horor, komedija, triler

TRAJANJE: 101 min.

CIJENA: 4 КM

 

 

 

Izvor: KC Trebinje