Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekciju možete ispratiti do 27. juna.

Riječ je o filmovima Tjelohranitelj mafijaševe žene i Vukodlak među nama.

Tjelohranitelj mafijaševe žene

Najsmrtonosniji čudni par na svijetu tjelohranitelj Majkl Brajs i ubica Darijus Kinkejd ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život!

SADRŽAJ FILMA:

Još uvijek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglašena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd. Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zavjeru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa.

U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas, kao moćni ludak željan osvete, i Morgan Friman kao… pa, moraćete da pogledate film…

ORIGINALNI NASLOV: Hitman’s Wife’s Bodyguard

REŽIJA: Patrik Hjuz (Patrick Hughes)

ULOGE: Rajan Renolds (Ryan Reynolds), Samjuel L. Džekson (Samuel L. Jackson), Salma Hajek (Salma Hayek), Antonio Banderas (Antonio Banderas), Morgan Friman (Morgan Freeman)

ŽANR: Akcija, komedija, krimi

TRAJANjE: 116 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

Šumski čuvar Fin Viler oduševljen je svojim novim zadatkom: privremeno živi u mjestu Biverfildu, malom, šumovitom kutku u kojem upoznaje njegove živopisne stanovnike. Ubrzo shvaća da trenutak u kojem je stigao ne može biti gori. Upravo se odvija velika snježna oluja koja će odsjeći njega i ostale stanovnike od vanjskog svijeta. Osim toga, misteriozno stvorenje zvjerski terororiše zajednicu.

Kako se broj tijela povećava, na Finu je da preuzme ulogu junaka i otkrije što ili ko smanjuje broj stanovnika u Biverfildu.

ORIGINALNI NASLOV: Werewolves Within

REŽIJA: Džoš Ruben (Josh Ruben)

ULOGE: Sem Ričardson (Sam Richardson), Milana Vaintrub (Milana Vayntrub), Džordž Bejzil (George Basil)

ŽANR: Horor, komedija

TRAJANjE: 97 min.

CIJENA ULAZNICE: 4 KM

 

 

 

Izvor: KC Trebinje