Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekciju možete ispratiti do 24. novembra.

Riječ je o filmovima ”After: Poslije sudara” i “Grenland: Poslednje utočište”.

AFTER: POSLIJE SUDARA – OD 19. DO 24. NOVEMBRA 2020. 18.00 ČASOVA

Nastavak velike uspješne serije o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljen prema bestseleru Ane Tod i proglašen novom globalnom senzacijom poput Sumrak sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive!

SADRŽAJ FILMA:

Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tesa i Hardin moraju da pronađu način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne priznaje granice zaista opstati? Tesa počinje polako da uviđa da bi mogla sve da izgubi. Herdin shvata da nema šta da izgubi – osim nje. Da li je zaista spreman da se promijeni zbog ljubavi? Кoliko je ona spremna da oprosti i, još važnije, sviđa li joj se zaista slika budućnosti s Hardinom?

ORIGINALNI NASLOV: After We Collided

REŽIJA: Rodžer Кambl (Roger Кumble)

ULOGE: Hiro Fajns Tifin (Hero Fiennes Tiffin), Džozefin Langford (Josephine Langford), Dilan Spraus (Dylan Sprouse), Selma Bler (Selma Blair), Čarli Veber (Charlie Weber)…

ŽANR: Drama, romansa/ljubavni

TRAJANJE: 105 min.

CIJENA: 4 КM

GRENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE – OD 19. DO 24. NOVEMBRA 2020. 20.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Naučnici otkrivaju da će u Zemlju udariti meteor i da će to dovesti do apokalipse i izumiranja čovječanstva. Jedina nada za opstanak je sklonište u bunkerima na Grenlandu.
Film prati pokušaj glavnih junaka da stignu do odredišta na Grenlandu.

ORIGINALNI NASLOV: Greenland

REŽIJA: Rik Roman Vaug (Ric Roman Waugh)

ULOGE: Džerard Batler (Gerard Butler), Morina Bakarin (Morena Baccarin), Skot Glen (Scott Glenn)…

ŽANR: Akcija

TRAJANJE: 119 min.

 

Izvor: KC Trebinje