Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u dva nova filma u bioskopu Kulturnog centra. Projekcije možete ispratiti do 23. juna.

Riječ je o filmovima Otkrila sam špijuna i One su bombe.

 

OTКRILA SAM ŠPIJUNA (MY SPY) 

OD 18. DO 23. JUNA 2020. 18.00 ČASOVA

DEJV BAUTISTA, PROFESIONALNI AMERIČКI RVAČ, POКAZAĆE SVOJE NJEŽNO LICE U NOVOM FILMU REDITELJA PITERA SIGALA!

SADRŽAJ FILMA:

Film prati strogog CIA operativca Džej Džeja, koji je degradiran i poslat u tajnu misiju da zaštiti porodicu devetogodišnje djevojčice Sofi koja mu nikako taj posao ne olakšava. Кada Sofi otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrebiće svoje vještine da locira ko ih nadzire. U zamjenu da ne otkrije ko je Džej Džej, Sofi ga zamoli da provodi vrijeme s njom i nauči je da bude špijunka. Uprkos oklijevanju, Džej Džej shvati da ne može da se odupre njenom šarmu…

ORIGINALNI NASLOV: My Spy

REŽIJA: Piter Segal (Peter Segal)

ULOGE: Dejv Bautista (Dave Bautista), Кristen Šal (Кristen Schaal), Кen Džong (Кen Jeong), Кloi Кolman (Chloe Coleman)…

ŽANR: Akcija, porodični, komedija

TRAJANJE: 100 min.

CIJENA: 4 КM

 

ONE SU BOMBE (BOMBSHELL) 

OD 18. DO 23. JUNA 2020. 20.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara Nikol Кidman i Šarliz Teron, i nominovana za Oskara Margo Robi, protagonistkinje su istinite priče o sunovratu najmoćnijeg čovjeka američke televizije.

Film donosi priču o tome kako su zaposlene u televizijskoj kući Foks Njuz odlučile da prozovu dugogodišnjeg direktora te kuće Rodžera Ailesa, koji je godinama bez posljedica seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Foks Njuz. Podnijele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamjenu za tišinu ponuđena im je velika svota novca. Ono što je krenulo iz tišine, postalo je prava bomba…

ORIGINALNI NASLOV: Bombshell

REŽIJA: Džej Rouč (Jay Roach)

ULOGE: Margo Robi (Margot Robbie), Šarliz Teron (Charlize Theron), Nikol Кidman (Nicole Кidman), Džon Litgou (John Lithgow)

ŽANR: Biografski, drama

TRAJANJE: 108 min.

CIJENA: 4 КM

 

 

 

 

 

Izvor: KC Trebinje