Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekciju možete ispratiti do 22. juna.

Riječ je o filmovima Luka i Paklene ulice 9.

Luka

SADRŽAJ FILMA:

Smješten u prelijepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, Diznijev i Piksarov animirani film „Luka“ donosi priču o jednom dječaku koji provodi nezaboravno ljeto ispunjeno galetama, pastom i beskrajnim vožnjama skutera. Luka dijeli avanture sa svojim novostečenim prijeteljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog svijeta, skrivenim ispod površine vode.

ORIGINALNI NASLOV: Luca

REŽIJA: Enriko Kazaroza (Enrico Casarosa)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, avantura, komedija

TRAJANjE: 100 min.

Paklene ulice 9:

SADRŽAJ FILMA:

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobjeći od svoje prošlosti.

Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvijek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta prijetnja će primorati Doma da se suoči sa grijesima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma vještog ubicu koji namjerava da uništi svijet: čovjeka koji je, takođe slučajno, i Domov napušteni brat Džejkob.

Uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada.

ORIGINALNI NASLOV: Fast & Furious 9

REŽIJA: Džastin Lin (Justin Lin)

ULOGE: Vin Dizel (Vin Diesel), Šarliz Teron (Charlize Theron), Helen Miren (Helen Mirren), Mišel Rodrigez (Michelle Rodriguez), Tajris Gibson (Tyrese Gibson), Kris Ludakris Bridžiz (Chris “Ludacris” Bridges), Džordana Bruster (Jordana Brewster), Natali Emanuel (Nathalie Emmanuel), Sung Kang (Sung Kang), Kurt Rasel (Kurt Russell)

ŽANR: Akcija, avantuta, triler

TRAJANjE: 143 min.

 

CIJENA ULAZNICE JE 4 KM.

 

 

 

Izvor: KC Trebinje