Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekcije možete ispratiti do 26. oktobra, a riječ je o filmovima “PorodicA Adams” i “Venom”.

Film Porodica Adams biće prikazivan u 18 časova, a film Venom prikazivaće se u 20 časova.

PORODICA ADAMS 2 – OD 28. OKTOBRA DO 2. NOVEMBRA 2021. U 18.00 ČASOVA

Svima omiljena sablasna porodica vraća se u nastavku animirane komedije!

SADRŽAJ FILMA:

U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova djeca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na posljednji bijedni porodični odmor.

Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila, uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom It, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu?

ORIGINALNI NASLOV: The Addams Family 2

REŽIJA: Greg Tirnan(Greg Tiernan), Konrad Vernon (Conrad Vernon)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, komedija, avantura

TRAJANJE: 93 min.

CIJENA ULAZNICE: 4 KM

VENOM 2 – OD 28. OKTOBRA DO 2. NOVEMBRA 2021. U 20.00 ČASOVA

Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude „smrtonosni zaštitnik“ San Franciska.

SADRŽAJ FILMA:

Nakon događaja iz posljednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju „čudni par“ čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke.

Međutim, šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž – krvoločnijeg od svog domaćina?

ORIGINALNI NASLOV: Venom: Let There Be Carnage

REŽIJA: Endi Serkis (Andy Serkis)

ULOGE: Tom Hardi (Tom Hardy), Vudi Harelson (Woody Harrelson), Mišel Vilijams (Michelle Williams), Rid Skot (Reid Scott), Naomi Haris (Naomie Harris)

ŽANR: Akcija, naučna fantastika

TRAJANJE: 97 min.

CIJENA ULAZNICE: 4 KM

 

HP, oktobar 2021.